AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Boogie Board Play n’ Trace

Zobraziť katalóg
Boogie Board Play n’ Trace
Digitálny zápisník – pre kreslenie a písanie, reflexný LCD
Kód:  BB002d1 Produktové číslo:  PL0310001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Boogie Board Play n’ Trace

Kúpte svojim malým ratolestiam hračku, ktorá ich bude rozvíjať a naučí nové zručnosti. Kresliť, písať, obťahovať, to všetko deti hravo zvládnu s týmto digitálnym kresliacim tabletom Boogie Board Play n' Trace. Vďaka nemu si dieťa užije nielen veľa zábavy, ale tiež sa pri tom bude zlepšovať jeho jemná motorika aj grafomotorika. Takisto otvára tento zápisník dvere dokorán detskej fantázii. Záleží len na nich, čo sa rozhodnú vytvoriť. 

Kľúčové vlastnosti

  • Kresliaci tablet rozvíja jemnú motoriku, grafomotoriku, intelekt a fantáziu detí
  • Tvar palety je určený pre detské ruky všetkých veľkostí a pohodlne sa drží
  • Technológia eWriter poskytne pocit písania a kreslenia ako na skutočný papier
  • Tenká, ľahká a odolná konštrukcia umožní mať kresliaci tablet vždy po ruke
  • V spolupráci s odborníkmi bola vytvorená aplikácia pre iPad, ktorá efektívne rozvíja zručnosti detí

Priestor pre fantáziu vášho dieťaťa

Svojim tvarom zápisník pripomína maliarsku paletu, preto je pohodlný pre všetky detské ruky. Dokonca, rovnako ako maliarska paleta, je Boogie Board Play n' Trace vybavený praktickým otvorom slúžiacim na držanie. Zápisník je vybavený technológiou eWriter, ktorá prináša pocit z písania a kreslenia, ako keď kreslíte ceruzkou na papier. Svoje majstrovské diela môžu deti zaznamenávať na priesvitný povrch zápisníka pomocou stylusu, ktorý po dokončení svojej činnosti jednoducho umiestnia späť do jeho bočnej časti. Priesvitný displej zápisníka je citlivý na tlak, preto dieťa môže kresliť rôzne silné čiary.

Kedykoľvek a kdekoľvek

Zápisník Boogie Board Play n' Trace je ľahký, tenký, ale zároveň odolný, preto ho možno brať so sebou kdekoľvek bez strachu z jeho poškodenia. Napájanie zaisťujú AAA batérie, ktorých energia sa vyčerpáva iba vtedy, keď dieťa nakreslený obsah maže. Hneď ako dieťa vytvorí svoje veľdielo a pochváli sa s ním rodičom, môže ho zmazať jednoduchým stlačením tlačidla pre vymazanie a znovu sa pustiť do tvorby nového diela bez toho, aby muselo plytvať papierom.

Rozvíjajte svoje dieťa s aplikáciou pre iPad

V spolupráci s odborníkmi v oblasti vzdelávania detí bola tiež vytvorená aplikácia dostupná pre iPad. Tá je navrhnutá tak, aby podporovala deti vo veku od 3 do 10 rokov a efektívne rozvíjala ich zručnosti. Deti dostanú k dispozícii jedinečné výukové plány v troch možných obťažnostiach. Stačí, keď tablet položíte pod priesvitnú plochu zápisníka a deti sa môžu pustiť do práce. K dispozícii majú okruhy tém ako obťahovanie, hry, čísla, farby a tvary, emócie, písmená a pod. Boogie Play & Trace môžete navyše doplniť o 5 súprav príslušenstva, ktoré ešte viac podporia detskú tvorivosť.

 

Parametre a špecifikácia

Výbava
LCD displej Hotovo!

Vlastnosti

Výbava
LCD displej Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Boogie Board Play n’ Trace Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Boogie Board Play n' Trace. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Boogie Board Spielen n 'Trace. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Boogie Board Spielen n 'Trace. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Boogie Board Play n' Trace.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií