Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Bořek Stavitel - Autojeřáb Maxi Lůďa

Zobraziť katalóg
Bořek Stavitel - Autojeřáb Maxi Lůďa
- S pohyblivými časťami, plastový, odporúčaný vek od 2 rokov
Kód:  QBM026i Produktové číslo:  796714655574
Bořek Stavitel - Autojeřáb Maxi Lůďa Predaj skončil

Bořek Stavitel - Autojeřáb Maxi Lůďa

Kto by nepoznal Bořka staviteľa a jeho kamarátov?Pracovitý Bob za pomoci priateľských hovoriacich strojov neúnavne stavia a opravuje v meste všetko, čo je potrebné.Nie je preto divu, že sú Bob a jeho priatelia obľúbení hrdinovia mnohých nielen chlapcov, ale aj dievčatiek.

Luda, introvertný modrý autožeriav, potrebuje občas trochu povzbudiť.Luda je moc hodné autíčko, len trochu vystrašené.Hrôzu mu naháňa hlavne myši a strašiak Hugo.Jeho kamaráti mu ale pomáhajú jeho fóbie prekonať az ludia sa stáva nepostrádateľná súčasť Bobovho tímu.Súčasťou balenia je aj magnetická traverza.Hračka je vyrobená z plastu a vďaka svojej väčšej veľkosti je vhodná pre deti už od dvoch rokov veku.Pohyblivé časti umožňujú vernejšie napodobenie práce stroja.

Odporúčaný vek:
2 +

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bořek Stavitel - Autojeřáb Maxi Lůďa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bořek Stavitel - Autojeřáb Maxi Lůďa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bořek Stavitel - Autojeřáb Maxi Lůďa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bořek Stavitel - Autojeřáb Maxi Lůďa.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií