Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Bosch BBHMOVE2N

Zobraziť katalóg
Bosch BBHMOVE2N
4,5 2 hodnotení
Tyčový vysávač 2 v 1, nádoba na prach 0.3 l, umývateľný filter, 2 stupne výkonu, elektrická kefa, doba prevádzky 15 min, doba nabíjania 12-16 hod.
Kód:  EAD1432t7 Produktové číslo:  BBHMOVE2N Stránky výrobcu

Bosch BBHMOVE2N

Inovatívny dizajn spojený s vysokým výkonom vám ponúka šikovný a praktický bezdrôtový akumulátorový vysávač značky Bosch. Ideálne sa hodí pre celú vašu domácnosť, najmä na tvrdé podlahy. Funkcia 2 v 1 znamená, že ho možno použiť buď ako ručný alebo stojaci vysávač. Ručný vysávač môžete jednoducho použiť napr. pri vysávaní auta. Práca s ním je veľmi rýchla, precízna a vďaka dobíjacej nikel-metal-hydridovej batérie je navyše šetrný k životnému prostrediu.

Kúčové vlastnosti

  • Veľmi skladný vďaka sklopnému madlu
  • Elektrická kefa
  • Umývateľný filter
  • Samostatne stojaci
  • Ekologický a veľmi výkonný

Vysoký výkon

Bosch je vysávač, ktorý sa pýši minimálnou údržbou a vynikajúcim výkonom. Na výber máte z dvoch stupňov výkonu. Praktický pomocník disponuje umývateľným filtrom a 0,3 l nádobou na prach, ktorá je súčasťou ručného vysávača. Jej výmenu zvládne naozaj každý. Vysávač je samostatne stojaci a tak ho nebudete musieť pri každej pauze opierať o stenu či vracať do dokovacej stanice.

Nenáročný na obsluhu

Určite vás tiež poteší jeho nízka váha a naozaj jednoduchá obsluha. Navyše sa môže vďaka sklopnému madlu zložiť a uschovať na akékoľvek miesto. Vysávač je dobíjací a doba nabíjania je 12 až 16 hodín. Po nabití potom vydrží 15 minút prevádzky. Batéria Ni-MH zaraďuje vysávač do ekologicky úspornej triedy. Pokiaľ chcete kvalitu za rozumnú cenu, s týmto produktom ju máte mať.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch BBHMOVE2N
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH BBHMOVE2N. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch BBHMOVE2N. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch BBHMOVE2N. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch BBHMOVE2N.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií