PET AD homeoffice

Bosch BBS81PET

Zobraziť katalóg
Bosch BBS81PET
Tyčový vysávač na zbieranie nečistôt a na auto, doba nabíjania 5 h, typ batérie Li-Ion, kapacita batérie 18 V, doba chodu 40 min, nabíjacia stanica, farba červená
Kód:  BOSTV912 Produktové číslo:  BBS81PET Stránky výrobcu

Bosch BBS81PET

Bosch BBS81PET bude dokonalým pomocníkom na priebežné upratovanie celého domu alebo bytu. Jeho lithium-ionový akumulátor dokáže zvládnuť na plné nabitie 40 min nepretržitého upratovania podláh. Nabíjanie trvá 5 h. Prachové nečistoty sa vysávajú do vyprázdniteľnej nádoby, ktorú budete môcť po každom využití vyniesť do smetného koša a opäť zasunúť do vysávača.

Dôležité parametre vysávača tyčového Bosch BBS81PET

  • Čas prevádzky 40 min, dĺžka nabíjania 5 h
  • Lithium-ionový akumulátor
  • Súčasťou balenia je: nabíjacia stanica

Na poriadne upratovanie predkladá Bosch BBS81PET užitočné nástroje.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch BBS81PET
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bosch BBS81PET. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch BBS81PET. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch BBS81PET. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch BBS81PET.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií