Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

BOSCH BFL634GW1 Séria 8

Zobraziť katalóg
BOSCH BFL634GW1 Séria 8
5 2 hodnotení
Mikrovlnná rúra – vstavaná, príkon 1,22 W, vnútorný objem 21 l, 5 úrovní výkonu, 900 W výkon mikrovlnného ohrevu, 3D distribúcia mikrovĺn, rozmrazovanie, časovač, automatické programy, bez grilu, rýchle rozmrazovanie, s keramickým dnom a invertor, otváranie dvierok do strany, vonkajšie rozmery 38,2 × 59,4 × 31,8 cm (V׊×H), vnútorné rozmery 22 × 35 × 31,8 cm (V׊×H)
Kód:  BOMIKRO10 Produktové číslo:  BFL634GW1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH BFL634GW1 Séria 8

Mikrovlnná rúra je veľmi praktickým spotrebičom, ktorý nevšedne doplní vašu kuchyňu a pritom vám ponúkne aj množstvo moderných funkcií. Vstavanú mikrovlnnú rúru Bosch oceníte hlavne kvôli jej efektívnosti, viacúčelovosti a hospodárnosti. V každej kuchyni ušetrí miesto a navyše svojím dizajnom perfektne zapadá. Vnútorný objem je 21 l. Hodnota výkonu napovedá, ako rýchlo prebehne ohrev pokrmu. Tento typ podáva maximálny výkon 900 W. Mikrovlnku je možné podľa potreby regulovať pomocou 5 úrovní výkonu. Mikrovlnná rúra Bosch disponuje elektronickým ovládaním. Ukazuje všetky funkcie a hodnoty v digitálnej forme. Čo sa týka vzhľadu, ide o klasický model zaisťujúci univerzálnosť, vďaka tomu skvele zapadne do dizajnu väčšiny kuchýň. Vonkajšie rozmery mikrovlnky dosahujú 38,2 × 59,4 × 31,8 cm (V × Š × H).

Mikrovlnná rúra BOSCH BFL634GW1 Séria 8 ...
Mikrovlnná rúra BOSCH BFL634GW1 Séria 8 Vlastnosti/technológia

Hlavné vlastnosti mikrovlnnej rúry BOSCH BFL634GW1 Séria 8

  • Vstavaná mikrovlnná rúra Bosch dokonale doplní vašu kuchyňu
  • Celkový objem: 21 l
  • Maximálny výkon dosahuje až 900 W
  • S príkonom 1,22 W
  • Máte možnosť vybrať si z 5 úrovní výkonu
  • Otváranie dvierok je klasické, do strany
  • Mikrovlnke Bosch dominuje biela farba
  • Rozmery mikrovlnnej rúry sú 38,2 × 59,4 × 31,8 cm (V × Š × H)

Vybavenie a funkcia mikrovlnnej rúry BOSCH BFL634GW1 Séria 8

Okrem základnej výbavy bola mikrovlnka Bosch doplnená ďalšími funkciami a praktickými riešeniami. Vďaka časovaču nastavíte, ako dlho sa má potravina pripravovať. Veľmi praktickým pomocníkom je automatický program, ktorý vyžaduje iba nastavenie druhu a hmotnosti pokrmu, a mikrovlnná rúra už všetko ostatné vyrieši. S keramickým dnom bude dochádzať k lepšej distribúcii tepla. 3D distribúcia mikrovĺn zariadi rovnomerné prehriatie a zvyšuje tak účinnosť rúry. Inteligentná technológia inventora zaistí presné ovládanie výkonu, a tak sa nemusíte obávať, že by ste jedlo rozvarili. Potraviny sa rozmrazia niekoľkonásobne rýchlejšie vďaka funkcii rýchleho rozmrazovania.

Mikrovlnná rúra BOSCH BFL634GW1 Séria 8 Lifestyle

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie
Vstavaná Hotovo!
Vnútorný objem
21 l Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!
Vonkajšia výška
38,2 cm Hotovo!

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie
Vstavaná Hotovo!
Vnútorný objem
21 l Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška
38,2 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
59,4 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
31,8 cm Hotovo!
Vnútorná výška
22 cm Hotovo!
Vnútorná šírka
35 cm Hotovo!
Vnútorná hĺbka
27 cm Hotovo!

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie
Elektronické Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
3D distribúcia mikrovĺn, Rozmrazovanie, Časovač, Automatické programy, Bez grilu, Rýchle rozmrazovanie, S keramickým dnom, Invertor Hotovo!

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Počet úrovní výkonu
5 Hotovo!
Príkon
1,22 W Hotovo!
Výkon mikrovlnného ohrevu
900 W Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci si pořídit spotřebič Bosch BFL634GW1 ale nevím co znamená 3D distribuce mikrovln . Děkuji za odpověď.

Dobry den,budete mít aj v černé barvě?Dekuji Kroutil

Hci si pořídt spotřebič Bosch BFL634GW1, nicméně nejsem si zcela jistý potřebným otvorem niky, jelikož na fotografiích - nákresech jsou odlišné rozměry. Jaké jsou tedy minimální potřebné rozměry otvoru, aby mohl být spotřebič instalován?(V + Š + H)

Chci si pořídt spotřebič Bosch BFL634GW1, nicméně nejsem si zcela jistý potřebným otvorem niky, jelikož na fotografiích - nákresech jsou odlišné rozměry. Jaké jsou tedy minimální potřebné rozměry otvoru, aby mohl být spotřebič instalován?(V + Š + H)

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké nabízí mikrovlnná trouba otevírání dvířek - na levou nebo pravou stranu. Děkuji. K. Kotrbová

Diskusia a poradňa k BOSCH BFL634GW1 Séria 8
Príslušenstvo pre BOSCH BFL634GW1 Séria 8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH BFL634GW1 Serie 8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH BFL634GW1 Serie 8.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií