Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

BOSCH Čistiaci prípravok pre práčky

Zobraziť katalóg
BOSCH Čistiaci prípravok pre práčky
4,0 3 hodnotení
Čistiaci prostriedok – vhodný na odstránenie zvyškov pracieho prostriedku z prístroja, vzniknutého nepríjemného zápachu a tým zaisťuje čisté vnútro práčky, používa sa pri pracom programe 90°C alebo 95°C, aby bolo dosiahnuté bezpečné a efektívne čistenie, pomáha redukovať nepríjemné zápachy, ktoré sú spôsobené pravidelným praním pri nízkych teplotách, stará sa o čisté, hygienické prostredie vnútri práčky, vďaka tomu sa docieli lepších výsledkoch prania s menším množstvom fľakov na bielizni, ako súčasť pravidelnej údržby by mal byť čistiaci prípravok používaný každé 3 mesiace
Kód:  BOPRIS011 Produktové číslo:  311610 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH Čistiaci prípravok pre práčky Predaj skončil

BOSCH Čistiaci prípravok pre práčky

Doprajte svojej práčke luxus v podobe dokonalého vyčistenia každého jej vnútorného centimetra. Čistiaci prípravok Bosch odstráni zvyšky pracieho prostriedku a zabráni nepríjemnému zápachu vo vnútri bubna, ktorý sa vytvára praním pri nižších teplotách. Používa sa pri pracom programe 90 alebo 95 °C, aby sa dosiahlo čo najväčšieho efektu. Nielen že eliminuje nežiaduci zápach, ale tiež zaisťuje čisté prostredie vnútri práčky. Pre dosiahnutie čo najlepších výsledkov používajte čistiaci prípravok Bosch každé 3 mesiace.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho prípravku Bosch pre práčky

  • Čistiaci prípravok pre práčky
  • Eliminuje zápachy
  • Likviduje nečistoty a prací prášok
  • Zaistí čisté prostredie vnútri práčky
  • Aplikujte v intervale 3 mesiace
  • Balenie obsahuje 200 gramov prípravku

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH Čistiaci prípravok pre práčky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH Čistící přípravek pro pračky. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH tisztító mosógépekhez.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií