Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bosch DHI625R

Zobraziť katalóg
Bosch DHI625R
5 4 hodnotení
Digestor vstavaný, max. výkon 330 m3/hod., šírka 598 mm, 3 stupne výkonu, hlučnosť 50 dB, puzdrový tukový filter, halogénové osvetlenie
Kód:  FBT500a25 Produktové číslo:  DHI625R Stránky výrobcu

Bosch DHI625R

Vstavaný digestor Bosch DHI625R antikorovej farby so šírkou 598 mm sa stane nenahraditeľnou súčasťou každej kuchyne. Tento plochý výsuvný odsávač pár vyniká svojím moderným dizajnom, môžete ho zabudovať do hornej skrinky, vďaka čomu nijako nenarušuje interiér kuchyne a zachováva jej čistú líniu. Spotrebič ponúka prevádzku s odvetrávaním alebo s cirkuláciou vzduchu. Vďaka silnému výkonu odvetrania až 330 m3/hod. dôjde k odstráneniu všetkých nežiaducich pachov vzniknutých pri varení a zaručeniu optimálneho ovzdušia v kuchyni. Odsávač pár disponuje tromi stupňami regulácie výkonu, jedným zo stupňov je silný výkon pri veľmi tichej prevádzke iba 50 dB.

Hlavné prednosti

  • Plochý výsuvný odsávač pár so silným výkonom odvetrávania
  • Prevádzka s odvetrávaním alebo s cirkuláciou vzduchu
  • 3 stupne výkonu
  • Kovový puzdrový tukový filter
  • Halogénové osvetlenie
  • Mechanické ovládanie

Skvelé funkcie a vybavenie

Digestor je vybavený kovovým puzdrovým tukovým filtrom, ktorý zabraňuje usadzovaniu mastnoty. Možno ho ľahko vybrať a umyť v umývačke riadu. Osvetlenie varného miesta zabezpečujú dve úsporné halogénové žiarovky s výkonom 2× 28 W s nízkou spotrebou energie. Na antikorovom prednom paneli sa nachádza tlačidlový prepínač, ovládanie prístroja je mechanické. Digestor Bosch DHI625R je vďaka svojim vlastnostiam skvelým pomocníkom, ktorý odstráni všetky pachy a mastnoty a zabezpečí čistý vzduch v kuchyni.

Doplňujúce informácie:

Príkon:
156 W

Napätie:
230 V

Intenzita svetla:
121 lux

Minimálna hlučnosť:
46 dB

Rozmery spotrebiča:
180 × 598 × 300 mm

Hmotnosť:
6 kg

Farba:
Antikorová

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je mozne zapnut odsavac aj ked nie je vobec vytiahnuty resp. vytiahnuty len minimalne?

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či pre recirkuláciu je potrebné dokúpiť uhlíkový filter, a ak áno, tak či ich je možné u Vás objednať (pod akým kódom)

dobrý deň, ja by som potrebovala vedieť, či odsávacia rúra sa pripája len zvrchu alebo je aj otvor odzadu? Ďakujem Eva. Ch

Diskusia a poradňa k Bosch DHI625R
Príslušenstvo pre Bosch DHI625R
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH DHI625R.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií