Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Bosch DIA098E50

Zobraziť katalóg
Bosch DIA098E50
5 2 hodnotení
Digestor ostrovčekový, šírka 90cm, maximálny sací výkon 790 m3 / h, hlučnosť 58dB, zatláčacie tlačidlá, LED osvetlenie, kovový tukový filter, vhodný na umývanie v umývačke riadu, funkcia postupného rozsvecovanie a zhasínanie, priemer odvodovej rúrky 15cm
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  BOCHL0021 Produktové číslo:  DIA098E50 Stránky výrobcu

Bosch DIA098E50

Bosch DIA098E50 je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Komínový odsávač pár je vyrobený v energetickej triede A +. Má elegantný sklo pre usmernenie a zachytávanie pachov v šírke 90 cm. Motor poháňajú dva vysoko výkonné ventilátory s dvojsmerným saním, ktoré majú výkon odvetrania až 790 m3 hod. Dobeh ventilátora je 10 minút. Pre ľahké ovládanie je k dispozícii elektronické riadenie so 4 tlačidlami a displejom. Nastaviť môžete 3 stupne výkonu a 2 intenzívne stupne, ktoré využijete pri veľkom množstve pary alebo silnom zápachu pri varení. Po 6 minútach prepne elektronika späť na nižší stupeň ventilátora. Určite tiež uvítate 4× 3 W výkonné LED moduly osvetlenia pre perfektné nasvetlenie varnej plochy.   

Hlavné prednosti

  • nastavenie intenzity odvetrania
  • intenzívny stupeň s automatickým spätným nastavením
  • funkcia SoftLight
  • LED osvetlenie
  • ukazovateľ nasýtenia kovového a aktívneho uhlíkového filtra

Jedinečné funkcie

Digestor má vysoko efektívny motor EcoSilence Drive, ktorý šetrí energiu, má menšie mechanické trenie a nižšiu hlučnosť. Určite tiež oceníte kovový tukový filter, ktorý je možné umývať v umývačke riadu a ukazovateľ nasýtenia kovového aj aktívneho uhlíkového filtra. Ďalšia vítaná funkcia je SoftLight s postupným a pozvoľným rozsvietením a zhasínaním. S týmto praktickým a výkonným digestorom budete mať neustále čistý vzduch v kuchyni aj pri veľmi intenzívnom varení.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Energetické parametre digestora

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Vývody

Priemer
15 cm Hotovo!
Umiestnenie vývodu
Zvrchu Hotovo!
Priemer horného vývodu
15 cm Hotovo!

Výkon

Výkon odsávania
790 m3/h Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, zda u tohoto typu digestore je možnost výměny filtrů a zároveň i možnost vyvedení odtahu ven? Zda umožňuje obě varianty. Děkuji

Kolko vazi cely digestor?

Je soucasti uz i uhlikovy filtr?

Dobrý den, má odsavač zpětnou klapku? Děkuji

Príslušenstvo pre Bosch DIA098E50
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií