Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bosch DWK098E50

Zobraziť katalóg
Bosch DWK098E50
5 1 hodnotení
Digestor - komínový, výkon 420m3/hod., intenzívny stupeň 790 m3/h, 3 stupne výkonu + 2 intenzívne stupne, funkcia SoftLight, kovový tukový filter, LED osvetlenie 3x 3W
Kód:  BODI01 Produktové číslo:  DWK098E50 Stránky výrobcu

Bosch DWK098E50

Hľadáte  domov nový digestor, ale ste náročným používateľom a nezmierite sa s obyčajnými kúskami? Potom pre vás máme niečo extra. Je to digestor od svetoznámej spoločnosti Bosch, ktorý sa pýši intenzívnym výkonom neuveriteľných 790 m3/hod. A to patrí do energetickej triedy A+.

Kľúčové vlastnosti

  • Extrémny výkon
  • Tichá prevádzka
  • Led osvetlenie
  • A+ energetická trieda
  • Možnosť umytia tukových filtrov v umývačke
  • Indikácia nasýtenia filtrov

Extrémny výkon s tichou prevádzkou

Digestor je vybavený výkonným ventilátorom s dvojsmerným saním. To znamená, že jeden motor poháňajú dva ventilátory. Pri rovnakom množstve odvetraného vzduchu sú dvojstranne odsávajúce ventilátory tichšie ako jeden pracujúci samostatne. K zníženiu hluku tiež pomáha špeciálne tlmenie hluku. Digestor disponuje hneď tromi stupňami výkonu a ďalšími dvoma intenzívnymi stupňami.

Premyslená konštrukcia

Digestor je vybavený špeciálnym systémom montovania na stenu. Vďaka tomu je montáž veľmi rýchla, napriek tomu pevne drží na stene. Zo spodnej časti nájdete tri antikorové kryty filtrov, ktoré sa dajú umývať v umývačke. Pod nimi sú uschované kovové tukové filtre a aktívne uhlíkové filtre. Oba filtre majú svoju kontrolku, ktorá upozorňuje na ich nasýtenie. Tukový kovový filter sa dá umyť v umývačke a znova použiť.

Samozrejmosťou je možnosť výberu medzi prevádzkou s odvetrávaním alebo s cirkuláciou vzduchu. Na prevádzku s cirkuláciou je nutné dokúpiť montážnu súpravu ako zvláštne príslušenstvo.

Inteligentné osvetlenie

Tu nenájdete žiadne halogénové osvetlenie, ale moderné a úsporné LED diódy. Celkovo sú na digestore umiestnené tri 3 W moduly, na ktorých môžete nastavovať intenzitu svitu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, je v dodávke aj komín? Ak nie v akej cene sa pohybuje komínov= príslušenstvo.

Diskusia a poradňa k Bosch DWK098E50
Príslušenstvo pre Bosch DWK098E50
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH DWK098E50.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií