PET AD homeoffice

BOSCH HAF113BR0 + BOSCH PUE611BB1E

Zobraziť katalóg
BOSCH HAF113BR0 + BOSCH PUE611BB1E
Set spotrebičov trouby a indukční desky, TROUBA: pečicí s 5 druhy ohřevu, A+++, objem trouby: 71l, LED displej, VxŠxH 59.5x59.4x54.8cm, napětí 220-240V, příkon 3300W, dětská pojistka, halogenové vnitřní osvětlení, EcoClean: zadní stěna, Výsuvný systém, elektronická regulace teploty 50 C - 275 C + DESKA: indukční, 4 varné zóny HighSpeed, 17 stupňů výkonu, PowerBoost, automatické rozpoznání hrnce, ReStart, QuickStart, powerManagement, ovládání TouchSelect, 2stupňový ukazatel zbytkového tepla
Kód:  BSHSET009 Stránky výrobcu
BOSCH HAF113BR0 + BOSCH PUE611BB1E Predaj skončil

BOSCH HAF113BR0 + BOSCH PUE611BB1E

Pokiaľ zháňate pre svoju kuchyňu kvalitné spotrebiče, ktoré budú cenovo dostupné a chcete aby zároveň splnili aj vaše náročné požiadavky, je táto súprava rúry HAF113BR0 a indukčnej platne PUE611BB1E od spoločnosti Bosch tým, čo práve zháňate. Spotrebiče sú vyrobené v modernom v vstavanom dizajne a krásne tak zapadnú do akejkoľvek modernej kuchyne. Obidva sú vzájomne plne kompatibilné a sú napchaté modernými technológiami. Každodennú prípravu jedál si teraz budete užívať. 

Kľúčové vlastnosti rúry Bosch HAF113BR0

  • Veľký úžitkový objem 71 litrov
  • 5 druhov ohrevu
  • Nízka energetická náročnosť (A+)
  • Elektronická regulácia teploty od 50 °C do 275 °C
  • LED displej
  • Výklopné dvierka
  • Halogénové vnútorné osvetlenie
  • Dizajnové madlo z antikor ocele
  • Detská poistka

Rúra HAF113BR0 ponúka objem 71 litrov

Veľký úžitkový objem 71 litrov a praktický teleskopický výsuv roštu znamenajú pohodlné pečenie. Upratovania sa obávať nemusíte, pretože dvierka rúry sú odnímateľné a vnútro je smaltované. Prednej strane rúry HAF113BR0 dominuje prehľadný displej na ktorom si ľahko nastavíte teplotu od 50 do 275 °C, minútku alebo detský zámok. Samozrejmosťou je zobrazovanie aktuálneho času. Displej je červeno podsvietený. Rúra ponúka hneď 5 druhov ohrevu a neprekvapí tak prítomnosť horného/spodného ohrevu, spodného ohrevu, horného/spodného ohrevu jemného, ??variabilného veľkoplošného grilu, variabilného maloplošného grilu.


Indukčná varná doska PUE611BB1E

Indukčná varná doska PUE611BB1E zaistí okamžité rozohriatie dosky do vami požadovaného teplotného stupňa. Príprava pokrmov ešte nikdy nebola tak rýchla a jednoduchá. Varná doska vyniká elegantným vyhotovením v čiernej farbe so zbrúsenými hranami, preto skvele zapadne do každej modernej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti dosky PUE611BB1E

  • Moderná indukčná technológia
  • Automatické rozpoznanie veľkosti hrnca
  • Komfortné dotykové ovládanie TouchSelect
  • Časovač, dvojstupňový ukazovateľ zostatkového tepla, detská poistka

Na rýchle a komfortné varenie bez obmedzenia

Varná doska je vybavená 4 indukčnými varnými zónami o rôznych priemeroch a príkonoch, preto môžete bez obmedzenia využívať rôzne veľké hrnce a panvice. Jednou z predností je inovatívna funkcia automatického rozpoznania veľkosti hrnca. Všetko ľahko navolíte pomocou dotykového ovládania TouchSelect, ktoré umožňuje priame nastavenie vybranej varnej zóny a rýchlu aktiváciu všetkých funkcií. Aktivovaním funkcie PowerBoost zdvihnete výkon zóny až o 50 %, čím ušetríte veľa času.

Časovač, detská poistka a ďalšie praktické funkcie

Unikátny spotrebič ponúka praktickú funkciu Timer, pomocou ktorej je možné dobu ohrevu dopredu nastaviť pre každú varnú zónu zvlášť. Po uplynulom časovom limite sa varná zóna automaticky deaktivuje. Dosiahnete tak vždy najlepšie výsledky. Varná doska ďalej disponuje ochrannou detskou poistkou aj dvojstupňovým ukazovateľom zvyškového tepla, ktorý výrazne znižuje riziko popálenia. Jednou z predností je moderný sklokeramický povrch, ktorý sa ľahko čistí a udržuje v perfektnom stave.

Doplňujúce informácie dosky PUE611BB1E:

Varné zóny:

  • 1 × priemer 180 mm, príkon 1,8 kW
  • 1 × priemer 180 mm, 1,8 kW
  • 1 × priemer 145 mm, 1,4 kW
  • 1 × priemer 210 mm, 2,2 kW

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH HAF113BR0 + BOSCH PUE611BB1E
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH HAF113BR0 + BOSCH PUE611BB1E.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií