Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AP+ plus nový vizuál

BOSCH HBA5577S0 + BOSCH PNH6B6B10

Zobraziť katalóg
BOSCH HBA5577S0 + BOSCH PNH6B6B10
Set spotrebičov – rúry a plynovej dosky, RÚRA: vstavaná, A, multifunkcie (7 druhov ohrevu) 3D horúci vzduch, max. 275°C, LED displej, objem 71l, zápustné otočné voliče, EcoClean Direct na zadnej stene, bočných stenách a strope, Autopilot 10, teplotná sonda, 1-nás. teleskopický výsuv a 1×ClipRail (príslušenstvo: 1×plech, 1×rošt, 1×pekáč), VARNÁ DOSKA: plynová, 4 horáky 1/1.75/1.75/3.3kW, Wok horák, iskrové zapaľovanie, poistka zhasnutia plameňa, tvrdené sklo
Kód:  BSHSET039 Stránky výrobcu
BOSCH HBA5577S0 + BOSCH PNH6B6B10 Predaj skončil

BOSCH HBA5577S0 + BOSCH PNH6B6B10

Hľadáte dokonalé spotrebiče pre svoju kuchyňu? Rozhodnite sa pre súpravu spotrebičov rúry a plynovej varnej dosky BOSCH. V rúre pomocou RoastingSensor dosiahnete vynikajúce výsledky. Môžete piecť až na troch úrovniach súčasne vďaka 3D horúcemu vzduchu. Vďaka nastaveným programom bude každé jedlo vždy perfektne pripravené a následné čistenie za vás urobí rúra sama pomocou funkcie EcoClean Direct. Plynová varná doska BOSCH sa ovláda vpredu, vďaka tomu jednoducho ovládate jednotlivé varné zóny. Má elegantný dizajn z čierneho tvrdeného skla. Obsahuje rošt pod hrnce z nehrdzavejúcej ocele a Wok horák. 

Kľúčové vlastnosti rúry a plynovej dosky BOSCH

  • RoastingSensor meria optimálnu teplotu vnútri pokrmu
  • Pečenie v 3 úrovniach naraz vďaka horúcemu vzduchu
  • Autopilot – 10 nastavených programov rúry BOSCH
  • Samočistenie pomocou EcoClean Direct
  • 7 druhov ohrevu
  • Plynová varná doska BOSCH s ovládaním vpredu
  • Rošt pod hrnce z nehrdzavejúcej ocele
  • Wok horák
  • Možnosť vstavania varnej dosky

Vstavaná rúra BOSCH s funkciami RoastingSenzor a AutoPilot

Vstavaná rúra BOSCH disponuje funkciou RoastinSensor. Čo je teplotná sonda, ktorú vsuniete do pokrmu, pripojíte k rúre a nastavíte požadovanú teplotu. Tak bude vaše jedlo v prostriedku pripravované za optimálnej teploty a výsledok bude dokonalý. Pomocou funkcie Autopilot vám stačí zvoliť si jeden z 10 nastavených programov ako mäso, zelenina, alebo ryby, nastaviť hmotnosť a stlačiť štart. Rúra sama zvolí ideálnu teplotu, druh a dĺžku ohrevu. So vstavanou rúrou BOSCH môžete vďaka cirkulácii horúceho vzduchu piecť v 3 úrovniach naraz. Po jedle za vás rúru vyčistí funkcia EcoCleanDirect. Rúra BOSCH má 7 druhov ohrevu: 3D horúci vzduch Plus, horný/spodný ohrev, cirkulačný infra-gril, veľkoplošný gril, stupeň na pizzu, spodný ohrev a horúci vzduch jemný. Rúra ďalej obsahuje LCD displej, otočný volič, zápustné otočné voliče, dizajnové držadlo z nehrdzavejúcej ocele.

V balení nájdete:
Dvojnásobný teleskopický výsuv, z toho jeden ClipRail
Úplný výsuv so stop funkciou
1× smaltovaný plech
1× kombinovaný rošt
1× univerzálnu panvicu

Funkcie:
Elektronická regulácia teploty 50 °C – 275 °C
Vnútorný objem: 71 l
Detská poistka
Ukazovateľ zvyškového tepla
Dĺžka sieťového kábla: 120 cm

Plynová varná doska BOSCH z čierneho tvrdeného skla

Plynová varná doska BOSCH s možnosťou zabudovania má elegantné vyhotovenie z čierneho tvrdeného skla. Rošt pod hrnce z nehrdzavejúcej ocele vám umožní jednoduchú manipuláciu aj čistenie dosky. Určite oceníte integrované zapaľovanie v ovládacom gombíku a smaltované rošty. Čo sa týka bezpečnosti varná doska obsahuje termoelektrickú poistku zhasnutia plameňa.

Hmotnosť:
11,2 kg

V balení nájdete:
Pripojovací kábel 1 m
Prednastavenie na zemný plyn
Dýzy na propán-bután (28 – 30/37 mbar)

Varné zóny:
Vzadu vľavo: normálny horák až 1,75 kW (v závislosti od typu plynu)
Vzadu vpravo: horák WOK až 3,3 kW (v závislosti od typu plynu)
Vpredu vľavo: normálny horák 1,75 kW
Vpredu vpravo: úsporný horák až 1 kW (v závislosti od typu plynu)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH HBA5577S0 + BOSCH PNH6B6B10
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH HBA5577S0 + BOSCH PNH6B6B10.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií