AP+ nový vizuál AD homeoffice

BOSCH HBF134EB0

Zobraziť katalóg
BOSCH HBF134EB0
4,9 8 hodnotení
Vstavaná rúra energetická trieda A, objem 66 l, 3D horúci vzduch, gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, spodný ohrev a stupeň na pizzu, detská poistka, displej, elektronická regulácia teploty a vnútorné osvetlenie, čistenie rúry: ecoclean, V׊×H: 59.5 cm×59.4 cm×54.8 cm, čierna
Kód:  BOTROV11 Produktové číslo:  HBF134EB0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH HBF134EB0


Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry BOSCH HBF134EB0

  • Vnútorný objem 66 litrov
  • 7 druhov ohrevu – 3D horúci vzduch Plus, horný/spodný ohrev, cirkulačný infra-gril, stupeň na pizzu, spodný ohrev, horúci vzduch jemný, veľkoplošný gril
  • Displej LED s elektronickými hodinami
  • Funkcia rýchleho predhriatia
  • Samočistiaci systém EcoClean Direct schopný absorbovať mastnotu
  • Detská poistka
  • Teleskopické výsuvy na ľahkú manipuláciu s plechmi
  • Dizajnové držadlo z nehrdzavejúcej ocele

Perfektné výsledky pečenia

Vstavaná rúra BOSCH HBF134EB0 je vybavená ventilátorom, ktorý zabezpečí rovnomernú distribúciu horúceho vzduchu v celom priestore rúry. Vďaka tomu dosiahnete vynikajúce výsledky pečenia až na troch úrovniach súčasne. Ľahko tak môžete pripravovať spoločne slané a sladké pokrmy bez toho, aby sa premiešali ich chute.


Čistenie bez námahy

Špeciálny povrch zadnej steny počas pečenia absorbuje mastnotu a redukuje zvyšky jedla. Navyše sa povrch po každom zahriatí automaticky regeneruje, a to počas celej doby životnosti spotrebiča. Samočistiaci program EcoClean Direct umožní ľahké odstránenie zvyškov nečistôt, vďaka čomu vaša rúra BOSCH HBF134EB0 bude opäť žiariť čistotou.


Dokonalý komfort

Praktický teleskopický výsuvný systém s funkciou STOP umožní pohodlnú manipuláciu s plechmi, roštami a univerzálnymi panvicami, ktoré môžete úplne vysunúť bez nebezpečenstva ich prevrhnutia. Rýchlu kontrolu počas pečenia zabezpečí halogénové osvetlenie vnútra rúry BOSCH HBF134EB0.


Jednoduchá obsluha

Na jednoduché nastavenie pečenia je k dispozícii prehľadný LEDkový displej a 2 otočné voliče s nastavením programu pečenia a teploty. Vďaka zásuvnému dizajnu ovládacích prvkov sa predný panel rúry ľahko čistí. Aby nedošlo k zmene nastavenia, disponuje rúra BOSCH HBF134EB0 funkciou detskej poistky.


Kvalitná nemecká technológia

Spotrebiče BOSCH sú zárukou vysokej kvality s využitím pokročilej nemeckej technológie, vďaka ktorej je dosiahnutá špičková výkonnosť a maximálna spoľahlivosť. S týmito vynikajúcimi parametrami patrí značka BOSCH medzi európsku špičku na trhu s domácimi spotrebičmi.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 300 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,4 cm Hotovo!
Hĺbka
54,8 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
Detská poistka, Displej, Elektronická regulácia teploty, Vnútorné osvetlenie Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
66 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, ma teda rura BOSCH HBF134EB0 aj prislusenstvo v podobe rostu, plechu a panvice? Preco sa odpovede roznia? Bosh udava ine, Alza ine.. vdaka

Dobrý deň, je rúra lesklá z vonka? mám čierne lesklé spotrebiče a nemôžem si kúpiť matnú pretože sa mi nebude hodiť.

Dobrý deň, máme otvor pre vstavanie s výškou 58 cm. V popise je uvedené, že je potrebný otvor s výškou 60cm, výška spotrebiča pre vstavanie je 57cm. Bude sa dať rúra vsunúť do otvoru s výškou 58cm? Ďakujem

Ku tovaru som si prikupil 3-rocnu zaruku ku standardnej zarucnej dobe, cize pocitam s 5-rocnou zarukou. Mate niekto skusenosti s priebehom vybavovania reklamacie po skonceni standardnej zaruky, cize po 2 rokoch? Su s tym problemy? Prebieha vymena/oprava naozaj bez problemov?

Dobrý den má tato trouba pomalé zavírání. Děkuji za odpověď.

Aký veľký plech sa do nej zmestí?? Nikde to nemôžem nájsť Ďakujem

Dobrý den, má tato trouba zamačkávací ovládací tlačítka? Díky

Dobrý večer, má tato trouba časovač ? Kdy se po zadaném času pečení sama vypne . Děkuji

Hcem sa spýtať či má táto rúra funkciu rýchleho ohrievania namiesto mikrovlnky. Poprípade či ma viete navigovať, kde presne by som našla návod v sk alebo cz jazyku?

Chcem sa spýtať či má táto rúra funkciu rýchleho ohrievania namiesto mikrovlnky. Poprípade či ma viete navigovať, kde presne by som našla návod v sk alebo cz jazyku? ďakujem

12
Diskusia a poradňa k BOSCH HBF134EB0
Príslušenstvo pre BOSCH HBF134EB0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH HBF134EB0.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií