Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BOSCH HBG635NS1 + BOSCH PIF675FC1E + BOSCH SMV58L50EU

Zobraziť katalóg
BOSCH HBG635NS1 + BOSCH PIF675FC1E + BOSCH SMV58L50EU
Set spotrebičov rúry a indukčné platne, RÚRA: A+, objem 71l, multifunkčné, 13 druhov ohrevu, 4D horúci vzduch, gril, horný a dolný ohrev, DOSKA: 4 varné zóny, 17 stupňov výkonu, DirectSelect, senzor PerfectFry so 4mi teplotnými stupňami, funkcia power management, detská poistka, UMÝVAČKA: 13 súprav riadu, A++, 5 programov, 4 teploty, funkcia VarioSpeed, 1/2 náplň, AquaStop, AquaSenzor, VarioFlex systém košov, príborová zásuvka Vario
Kód:  set001a Stránky výrobcu
BOSCH HBG635NS1 + BOSCH PIF675FC1E + BOSCH SMV58L50EU Predaj skončil

BOSCH HBG635NS1 + BOSCH PIF675FC1E + BOSCH SMV58L50EU

Predstavujeme vám parádny set troch spotrebičov, ktoré vám uľahčia každodenné snaženie vo vašej domácnosti. Úsporná elektrická rúra s vysokým výkonom a efektívnym chodom, štýlová indukčná varná doska s jednoduchým ovládaním a progresívna umývačka, ktorá pojme až 13 sád špinavého riadu. To všetko v cenovo zvýhodnenom sete! Viac informácií nižšie.


Samostatne vstavaná elektrická rúra Bosch v nerezovom vyhotovení sa pýši svojím zaradením do energetickej triedy A+, a je teda veľmi úsporným spotrebičom. Komfortné ovládanie je zabezpečené vďaka prstencu a TFT grafickému displeju. Môžete si teda ľahko nastaviť začiatok či koniec doby pečenia, požadovanú teplotu a tiež rúru uzamknúť detským zámkom. Multifunkčná rúra ponúka až 13 funkcií možnosťou regulácie teploty 30-300 °C, od klasického pečenia cez gril až po 4D horúci vzduch. O miesto nie je núdza, keďže rúra ponúka objem až 71 litrov.

Kľúčové vlastnosti

  • Ovládanie pomocou prstenca a TFT dotykového displeja
  • Programovanie doby pečenia
  • Multifunkčná rúra - 13 druhov ohrevu
  • Ukazovateľ aktuálnej teploty a zostatkového tepla
  • Výklopné dvierka SoftMove pre tiché otváranie a zatváranie
  • Funkcia AutoPilot - 10 prednastavených automatických programov

Jednoduchá údržba a nespočet funkcií

Vďaka funkcii EcoClean Direct už nebudete musieť rúru čistiť. Špeciálny povrch z antracitového smaltu umožňuje absorbovať nečistoty z rúry. Medzi ďalšie vymoženosti patrí aj 4D horúci vzduch. Ten zaisťuje perfektnú distribúciu tepla pre optimálne výsledky pečenia. Kúzlo funkcie spočíva v rovnomernom rozložení teploty v štyroch rôznych úrovniach vďaka zmene otáčania ventilátora počas prevádzky. Táto funkcia umožňuje dokonca piecť na všetkých štyroch úrovniach zároveň.


Inovatívna indukčná varná doska Bosch PIF675FC1E je výkonný model s praktickými funkciami a atraktívnym dizajnom. Umožní rýchle a bezpečné varenie s jednoduchou údržbou a nízkou spotrebou energie. Zamilujete si jej dotykové ovládanie a radosť vám budú robiť štyri výkonné varné zóny s funkciou PowerBoost a mnoho ďalších praktických vychytávok.

Indukčná technológia prináša niekoľko výhod. Varné dosky generujú teplo iba tam, kde je potrebné, teda na dne hrnca. To znamená väčšiu bezpečnosť a pohodlie, pretože si nespálite ruky vy, ani vaše deti. Navyše indukčná varná doska privedie dva litre vody do varu dvakrát rýchlejšie ako keramická varná doska, takže ušetríte tiež veľké množstvo energie. Výhodou je tiež to, že varné dosky nedosahujú vysokých teplôt, preto sa rozliate jedla nepripečú a povrch je možné vyčistiť krátkym zotretím.

kľúčové vlastnosti

  • Efektívne a úsporné indukčné technológie
  • Funkcia PowerBoost u všetkých štyroch varných zón
  • Dotykové ovládanie DirectSelect
  • Funkcia ReStart a QuickStart
  • 2-stupňový ukazovateľ zostatkového tepla pre každú varnú zónu
  • Senzor PerfectFry pre ideálne smaženie
  • Rozpoznanie veľkosti hrnca

PowerBoost - plný výkon bez čakania

S touto varnou doskou budete mať k dispozícii 17 úrovní výkonu, pričom všetky štyri varné zóny sú vybavené funkciou PowerBoost. To znamená veľmi rýchly nábeh ohrevu na maximálnu teplotu a menej čakania pre vás. Táto funkcia sa hodí napríklad pri prudkom opekaní. Ovládanie je riešené intuitívnym senzorovým systémom DirectSelect s priamym výberom varnej zóny a stupňa výkonu, ktorý potrebujete. Na displeji je možné navyše odčítať aktuálnu spotrebu energie. Špecialitou je funkcia ReStart, ktorá sa hodí, napríklad keď vám niečo vykypí. Po nechcenom vypnutí varnej dosky pri rozliatí tekutín všetky nastavenia jednoducho obnovíte stlačením jediného tlačidla. Veľmi jednoduché, žiadne zdržanie počas varenia. Špeciálny senzor PerfectFry zabezpečí optimálne vyprážanie pomocou kontroly teplôt na 4 stupňoch.

Z varenia sa stane radosť

Každodenné použitie vám spríjemní množstvo praktických funkcií, napríklad možnosť zablokovania ovládacieho panelu na 20 sekúnd, keď potrebujete varnú dosku počas varenia očistiť. Samozrejmosťou je časovač, ktorý možno zapnúť aj počas varenia alebo napríklad 2-stupňový ukazovateľ zostatkového tepla, vďaka ktorému vždy spoznáte, či je panel ešte horúci. Túto funkciu je možné využiť napríklad na ohrievanie už uvareného jedla. Detská poistka, čiže elektronické blokovanie tlačidiel je bezpečnostná ochrana pre vašich malých zvedavcov aj praktická funkcia pre vás. Po jej aktivácii sa zablokuje možnosť ovládania dosky, takže nemôže dôjsť k nechcenému spusteniu varných zón deťmi, ani k preprogramovaniu vami zvoleného programu. 


Túžite po zlepšováku do vašej domácnosti, ktorý vám uľahčí každodenný život? Stavte na umývačku značky Bosch. Veľmi skoro zistíte, že vstavaný a plne integrovaný model ActiveWater je nielen obzvlášť šetrný k životnému prostrediu, ale aj k vášmu rozpočtu. A to vďaka veľkej úspore energie, ktorú zabezpečí ekonomická energetická trieda A++. Okrem toho umývačka ponúka rad vychytávok, ktoré zvýšia užívateľský komfort na maximum. Jedná sa napríklad o špeciálny systém košov VarioFlex s príborovou zásuvkou Vario pre zväčšenie miesta na ukladanie alebo funkciu Vario Speed pre optimálne čistý a suchý riad za polovicu bežného času.

Kľúčové vlastnosti

  • Vstavaná a plne integrovaná umývačka
  • 13 súprav riadu na 1 umývací cyklus
  • Ekonomická energetická trieda A++
  • 5 automatických programov
  • 4 teploty
  • InfoLight - červený bod premietaný na podlahu informuje o chode umývačky
  • Elektronické odloženie času
  • Detská poistka dvierok
  • Dávkovací asistent
  • Časová predvoľba 1 - 24 h

Nečakajte, až sa umývačka úplne naplní

Správne dávkovanie vody v závislosti na množstve riadu riadi špeciálny otočný senzor, ktorý rozpozná vodnú hladinu. Na umývanie menšieho množstva riadu využijete cyklus HalfLoad, vďaka ktorému už nemusíte čakať, až sa umývačka naplní úplne.

Ekonomické hospodárenie s vodou

Preplachovacia technológia ActiveWater spočíva v optimalizovanej filtračnej technológii, rýchlejšom ohrievaní a výkonnom čerpadle, ktoré zaisťuje perfektnú cirkuláciu vody. To všetko pre ekologické oplachovanie a dokonalý výsledok umývania. Spotrebu vody v závislosti od typu a stupňa znečistenia reguluje inteligentný systém AquaSensor a to pomocou svetelného lúča, ktorý riadi umývací proces. AquaSensor dokáže v procese oplachovania vyhodnotiť, či v ňom pokračovať, alebo nie. Spozná to podľa množstva zvyškov jedla, tuku, či pozostatkov čistiaceho prostriedku.

100% celoživotná záruka Bosch proti poškodeniu vodou

Systém AquaStop, zahŕňajúci dvojvrstvovú prívodnú hadicu, bezpečnostný ventil a podlahovú vaňu opatrenú plavákovým spínačom, zaisťuje 100% ochranu proti poškodeniu vodou. Účinnosť umývania zase zvyšuje hospodárny systém EcoSilence, ktorý pracuje bez kief. Vďaka tomu je neobyčajne tichý. Aby nedochádzalo k teplotným šokom, predhrieva sa voda v umývacom priestore. Tento výmenník tepla venuje cennému sklu a porcelánu mimoriadnu starostlivosť bez rizík. O tú sa postará aj unikátna technológia ochrany skla, ktorá neustále reguluje stupeň tvrdosti vody. Predstavuje tak zároveň aj účinnou obranou proti korózii. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH HBG635NS1 + BOSCH PIF675FC1E + BOSCH SMV58L50EU
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH HBG635NS1 + BOSCH PIF675FC1E + BOSCH SMV58L50EU.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií