PET AD homeoffice

BOSCH HBG635NS1 + BOSCH PUE611BF1E

Zobraziť katalóg
BOSCH HBG635NS1 + BOSCH PUE611BF1E
Set spotrebičov vstavané rúry a plynové dosky, rúra: A, objem 71l, multifunkčná, 13 druhov ohrevu, 4D horúci vzduch, gril, horný a dolný ohrev, farba nerez, DOSKA: 4 varné zóny HighSpeed, 17 stupňov výkonu, funkcia PowerBoost, rozpoznanie veľkosti hrnca , ovládanie TouchSelect, funkcia QuickStart, funkcia ReStart, 2-stupňový ukazovateľ zostatkového tepla
Kód:  BSH009 Produktové číslo:  HBG635611 Stránky výrobcu
BOSCH HBG635NS1 + BOSCH PUE611BF1E Predaj skončil

BOSCH HBG635NS1 + BOSCH PUE611BF1E

Predstavujeme vám parádny set troch spotrebičov, ktoré vám uľahčia každodenné snaženie sa vo vašej domácnosti. Úsporná elektrická rúra s vysokým výkonom a efektívnym chodom a indukčná varná doska so 4 varnými zónami, to všetko v cenovo zvýhodnenom sete!
Samostatná vstavaná elektrická rúra Bosch v nerezovom vyhotovení sa pýši svojím zaradením do energetickej triedy A+, a je teda veľmi úsporným spotrebičom. Komfortné ovládanie je zabezpečené vďaka prstencu a TFT grafickému displeju. Môžete si teda ľahko nastaviť začiatok alebo koniec doby pečenia, požadovanú teplotu a tiež rúru uzamknúť detským zámkom. Multifunkčná rúra ponúka až 13 funkcií s možnosťou regulácie teploty 30 - 300 °C, od klasického pečenia cez gril až po 4D horúci vzduch. O miesto nie je núdza, keďže rúra ponúka objem až 71 litrov.

Kľúčové vlastnosti

  • Ovládanie pomocou prstenca a TFT dotykového displeja
  • Programovanie doby pečenia
  • Multifunkčná rúra - 13 druhov ohrevu
  • Ukazovateľ aktuálnej teploty a zostatkového tepla
  • Výklopné dvierka SoftMove pre tiché otváranie a zatváranie
  • Funkcia AutoPilot - 10 prednastavených automatických programov

Jednoduchá údržba a nespočet funkcií

Vďaka funkcii EcoClean Direct už nebudete musieť rúru čistiť. Špeciálny povrch z antracitového smaltu umožňuje absorbovať nečistoty z rúry. Medzi ďalšie vymoženosti patrí aj 4D horúci vzduch. Ten zaisťuje perfektnú distribúciu tepla pre optimálne výsledky pečenia. Kúzlo funkcie spočíva v rovnomernom rozložení teploty v štyroch rôznych úrovniach vďaka zmene otáčania ventilátora počas prevádzky. Táto funkcia umožňuje dokonca piecť na všetkých štyroch úrovniach zároveň.

Príslušenstvo:

1 x smaltovaný plech
1 x kombinovaný rošt
1 x univerzálna panvica

BOSCH PUE611BF1E

Indukčná varná doska od popredného výrobcu domácich spotrebičov Bosch vám poskytne dostatok priestoru na prípravu tých najlepších pokrmov. Disponuje elegantným dizajnom, radom inovatívnych technológií aj bezpečnostných funkcií. Vďaka indukčnej technológii doska takmer okamžite rozohreje zvolenú nádobu do vami požadovanej teploty, vďaka čomu je varenie veľmi rýchle a komfortné. Poteší vás tiež veľmi nízka spotreba energie a jednoduchá údržba.

Kľúčové vlastnosti

  • Efektívna a úsporná indukčná technológia
  • Okamžité rozohriatie
  • Komfortné dotykové ovládanie TouchSelect
  • 4 indukčné zóny s rozpoznaním veľkosti hrnca
  • Časovač, dvojstupňový ukazovateľ zostatkové tepla

Špičkové funkcie pre váš komfort

Varná doska disponuje 4 indukčnými varnými zónami o rôznych priemeroch a príkonoch. Samozrejmosťou je praktická funkcia rozpoznania veľkosti hrnca. Využiť môžete až 17 stupňov výkonu. Vďaka praktickej funkcii PowerBoost dochádza k okamžitému rozohriatie zóny, čím ušetríte až o 50% viac času. Poteší vás pohodlné dotykové ovládanie TouchSelect, ktoré umožňuje okamžité nastavenie výkonu vybranej varnej zóny.

S ohľadom na bezpečnosť a prvotriedny dizajn

Spotrebič je ďalej vybavený funkciou Timer, vďaka ktorej dosiahnete vždy najlepšie výsledky. Dobu ohrevu možno dopredu nastaviť pre každú varnú zónu zvlášť. Doska disponuje ochrannou detskou poistkou aj dvojstupňovým ukazovateľom zvyškového tepla, ktorý znižuje riziko popálenia. Príjemným bonusom je moderný sklokeramický povrch pre ľahké čistenie a jedinečný dizajn so zaoblenými okrajmi.

Varné zóny:
1 x priemer 180 mm, príkon 1,8 kW
1 x priemer 180 mm, 1,8 kW
1 x priemer 145 mm, 1,4 kW
1 x priemer 210 mm, 2,2 kW

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH HBG635NS1 + BOSCH PUE611BF1E
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH HBG635NS1 + BOSCH PUE611BF1E.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií