Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Bosch HBN532E5 + Bosch PBP6B5B80

Zobraziť katalóg
Bosch HBN532E5 + Bosch PBP6B5B80
Set spotrebičov - vstavanej rúry a plynovej dosky, rúra: A, objem 66 l multifunkčná, teleskopický výsuv, 8 funkcií, horúci vzduch, časová predvoľba, veľkoplošný gril, cirkulácia vzduchu, doska: plynová, príkon 7,4 kW, elektrické zapaľovanie, bezpečnostná poistka, 2 samostatné mriežky
Kód:  BSH002 Produktové číslo:  535E56B5B Stránky výrobcu
Bosch HBN532E5 + Bosch PBP6B5B80 Predaj skončil

Bosch HBN532E5 + Bosch PBP6B5B80

Vstavané spotrebiče značky Bosch sú ideálnym mixom vysokej úžitkovej hodnoty s vycibreným dizajnom. Vďaka mnohým automatickým programom vám každý z vybraných modelov pri varení a pečení vždy zaistí skvelý výsledok.

Vstavaná rúra Bosch HBN 532E5

Multifunkčnú vstavanú rúru Bosch HBN 532E5 v čierno-bielom vyhotovení si veľmi rýchlo obľúbite. Vďaka energetickej triede A vám ušetrí peniaze a navyše je šetrná k životnému prostrediu. Ponúka celkovo 8 funkcií, vrátane napríklad horného a spodného ohrevu alebo 3D horúceho vzduchu. V rúre si tiež môžete ľahko čokoľvek rozmraziť. Máte chuť na vynikajúcu čerstvú pizzu? So stupňom priamo na pizzu si ju môžete kedykoľvek ľahko pripraviť a vychutnať si tak jej domácu chuť.

Veľký úžitkový objem 66 litrov a dvojnásobný teleskopický výsuv roštu znamenajú pohodlné pečenie. Upratovania sa obávať nemusíte, pretože dvierka rúry sú odnímateľné a vnútro je smaltované. Teplotu od 50 do 270 °C, rovnako ako minútku alebo detský zámok potom jednoducho nastavíte cez displej, na ktorom sa zobrazuje aj aktuálny čas.

Plynová doska Bosch PBP 6B5B 80

Disponuje štvoricou horákov rozdielnej sily na ideálne prispôsobenie pripravovanému pokrmu. Zapaľovanie jednotlivých horákov je integrované v ovládacom gombíku a termoelektrická poistka proti zhasnutiu plameňa tiež. Pokiaľ z akýchkoľvek dôvodov zhasne plameň, poistka automaticky preruší prívod plynu. Povrch varnej dosky rozdeľuje dvojdielna smaltovaná mriežka s gumovými nožičkami, zabraňujúcimi ich posunu. Spotrebič je v antikorovom vyhotovení a bude skvele ladiť s vašou kuchyňou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch HBN532E5 + Bosch PBP6B5B80
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH HBN532E5 + BOSCH PBP6B5B80.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií