Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BOSCH HCA744350

Zobraziť katalóg
BOSCH HCA744350
5 1 hodnotení
Sporák – elektrický so sklokeramickou doskou, energetická trieda A, 4 varné zóny HighSpeed (1 dvojokruhová), rúra 66l, 8 druhov ohrevu, multifunkcia 3D Plus, rýchloohrev, teleskopický výsuv, SoftClose tlmené zatváranie dvierok, elektronické hodiny, vnútorný povrch GranitEmail, vnútorné osvetlenie, celosklenená vnútorná strana dvierok
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BOSP1 Produktové číslo:  HCA744350 Stránky výrobcu

BOSCH HCA744350

BOSCH HCA744350 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Pokazil sa vám sporák a obzeráte sa po novom? Poradíme vám! Špičkový sporák Bosch HCA744350 kombinuje vysoký výkon, luxusný dizajn a veľa užitočných funkcií, ktoré splnia nároky naozaj všetkých. Sklokeramická doska ponúka 4 varné zóny rôznej veľkosti a s rôznym výkonom. Určite oceníte obrovský objem rúry 66 l a možnosť regulácie teploty až do 270 °C. Čerešničkou na torte je systém jemného zatvárania dvierok softClose. Všetky tieto skvelé vlastnosti podčiarkuje nízka spotreba, vďaka čomu patrí táto rúra do energetickej triedy A, takže šetrí aj vašu peňaženku.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový sporák za skvelú cenu
  • Sklokeramická varná doska
  • Dvojkruhová varná zóna
  • Smaltovaný povrch rúry GranitEmail
  • Systém zatvárania dvierok softClose
  • 3D horúci vzduch zaistí perfektné výsledky pečenia na všetkých troch úrovniach
  • Detská poistka

Všetko uvaríte jednoducho a rýchlo

Na sklokeramickej doske nájdete 4 varné zóny HighSpeed, ktoré vďaka vyššej teplotnej záťaži a prispôsobeniu nastavenej teploty umožnia až o 20 % rýchlejšie uvedenie do varu, prudšie opečenie mäsa či lepšie vyprážanie hlboko zmrazených pokrmov. Veľkou výhodou je dvojkruhová zóna, ktorá umožňuje zapnutie väčšej alebo menšej časti podľa veľkosti hrnca, čo vedie predovšetkým k úspore energie.

Praktická rúra a jednoduché ovládanie

Okrem veľkého objemu rúry a až 8 druhov ohrevu stojí za zmienku jej špeciálny povrch nesúci označenie GranitEmail. Ide o vysoko hodnotnú smaltovanú povrchovú úpravu rúry a smaltovaných dielov príslušenstva. Extra hladký povrch je odolný voči nárazu, poškriabaniu a kyselinám. Umožňuje jednoduché čistenie vnútra rúry počas celej jej životnosti.

Ovládanie je veľmi jednoduché a zvládnete ho bez akýchkoľvek problémov. Na čelnej strane figuruje elektronický panel, ktorý informuje o aktuálnej teplote pečenia a čase. Ten je obklopený zápustnými gombíkmi so štýlovým dizajnom. Samozrejmosťou je aj vnútorné osvetlenie a elektronická či mechanická detská poistka, ktorá zabráni neoprávnenej manipulácii a následnému úrazu. Výklopné dvierka s funkciou softClose tlmia proces dovierania do tej miery, že sa dvierka zatvoria jemne a v absolútnej tichosti.

Druhy ohrevu

Horný/dolný ohrev, dolný ohrev, 3D horúci vzduch, stupeň na pizzu, rozmrazovanie, cirkulačný infra-gril, variabilný veľkoplošný gril, variabilný maloplošný gril.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, da se sporak objednat i se zapojenim? Rozvod na sporak vcetne jistice v kuchyni je. Dekuji.

Sporak je na 220V alebo 400V ?

Príslušenstvo pre BOSCH HCA744350
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií