Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Bosch KAD90VI20

Zobraziť katalóg
Bosch KAD90VI20
Americká chladnička americká, 177 cm, A+, hlučnosť 43 dB, objem 370/163 l, výdajník vody a ľadových kociek, NoFrost, Freshness System, 2 zásobníky na teleskopických výsuvoch, MultiAirflow, úprava antifinger, LED osvetlenie, vnútorný priestor dekorovaný kovovými prvkami, dotykové ovládanie, akusticky signál pri poklese teploty s memory funkciou, antikorová, 177 x 91 x 72 cm
Kód:  FAM001a Produktové číslo:  KAD90VI20 Stránky výrobcu

Bosch KAD90VI20

Exkluzívna americká chladnička značky Bosch zaručuje vždy čerstvé potraviny a nápoje. Nekompromisné vyhotovenie je zárukou, že spokojní budú aj tí najnáročnejší používatelia. Na svoje si prídu tiež milovníci moderných technológií a nádherného antikorového dizajne s dvierkami s povrchom AntiFingerPrint. Okrem iného sa chladnička vyznačuje svojou úspornosťou, nízkou hlučnosťou a dlhou životnosťou. V neposlednom rade upúta vašu pozornosť osvetlený automatický výdajník ľadu, ľadovej triešte a vody.

Dlhšie čerstvé potraviny

O rovnomerné prúdenie vzduchu sa stará jedinečný systém MultiAirflow využívajúci ventiláciu, ktorý produkuje pozvoľné a rovnomerné prúdenie studeného vzduchu. Ten zasahuje do všetkých úrovní chladiacich a mraziacich častí. Kolísanie teploty je minimalizované a doba trvania zapnutého chladenia sa znižuje. Vďaka tomuto systému si potraviny uchovajú chuť a arómu po dlhšiu dobu.

Vďaka technológii NoFrost vás už nikdy nečaká žiadne odmrazovanie. Dokonalá ochrana bráni tvorbe námrazy, čím šetrí vaše peniaze a čas. Funkcia supermrazenie so zamrazovacou automatikou chráni mrazené potraviny pred rozmrazením vo chvíli, keď vkladáte do mrazničky nové potraviny a nové vložené potraviny sa zmrazia rýchlejšie. Spotrebiče s funkciou automatického zmrazenia sa prepnú späť do normálnej prevádzky, keď dosiahnu požadovanú teplotu. 

Kľúčové vlastnosti

  • Kalendár zmrazených potravín
  • 4 kolieska na lepšiu mobilitu spotrebiča
  • Automatický výrobník ledu
  • Multibox - špeciálna priehradka vo dverách
  • Vnútorný priestor dekorovaný kovovými prvkami

Stvorená pre veľké nákupy

Ako chladiaca, tak i mraziaca časť sú vybavené dostatočným počtom odkladacích plôch z bezpečnostného skla zaručujúce prehľadnosť a maximálne pohodlie pri ukladaní potravín. Pre ovocie a zeleninu je pripravený Freshness systém skladajúci sa z dvoch transparentných zásobníkov s teleskopickými výsuvmi. Mraznička uchová vaše potraviny dokonale zmrazené v čase poruchy či výpadku elektriny až po dobu 4 hodín. Kapacita mrazenia potom dosahuje 10 kg za 24 hodín. 

Ak je aktivovaná funkcia superchladenie, dôjde k veľmi rýchlemu vychladeniu potravín, ktoré boli práve zakúpené a do chladničky vložené. Zároveň táto funkcia zabráni ohrievaniu potravín, ktoré už v chladničke sú. Aby nedochádzalo k zbytočne vysokej spotrebe energie, táto funkcia sa po 6 hodinách automaticky prepne späť.

Jednoduché, komfortné a intuitívne

V modernom spotrebičmi nesmie chýbať špičkové osvetlenie. Svetlá s LED technológiou prinášajú do chladničiek úplne nový koncept osvetlenia a zaručujú rovnomerné neoslnivé osvetlenie celého interiéru. Svetlá LED spotrebujú menej elektriny ako konvenčné osvetlenie chladničiek a vydržia po celú dobu životnosti spotrebiča.

 Ovládanie je zabezpečené cez elektronické dotykové ovládanie integrované vo dverách s digitálnym displejom. Nezávisle môžete regulovať teplotu v chladiacej a mraziacej časti. Akustický signál vás upozorní v prípade otvorených alebo nedovretých dverí. Chladničky disponujú akustickým aj optickým signálom, ktorý reaguje na zvýšenú teplotu v chladničke.

Príslušenstvo:

  • 1× pripojovacia hadice pre vodu
  • 1× zásobník pre vajcia
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch KAD90VI20
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH KAD90VI20.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií