PET AD homeoffice

Bosch KIF39S80

Zobraziť katalóg
Bosch KIF39S80
Vstavaná chladnička vstavaná, kombinovaná, 177cm, A++, objem 184/61l, vitaFresh zóna 56l, NoFrost, AirFreshFilter, funkcia superchladenie, supermrazenie so zamrazovacou automatikou, osvetlenie LED, systém softClose dovieranie dvierok, doba skladovania pri poruche 16hod., mraziaci výkon 12kg/24hod. , 177x56x55cm
Kód:  BOCHL0026 Produktové číslo:  KIF39S80 Stránky výrobcu

Bosch KIF39S80

So vstavanou kombinovanou chladničkou/mrazničkou KIF39S80 energetickej triedy A++ nielen ušetríte, ale tiež oceníte jej nízku prevádzkovú hlučnosť 39 dB, vďaka ktorej vás nebude rušiť ani v otvorenej kuchyni. Nemecký výrobca Bosch svoje produkty vylepšuje radom inovatívnych technológií, čo potvrdzuje aj tento model chladničky. Chladiaca technológia VitaFresh udržuje vaše potraviny až 3× dlhšie čerstvé. Časť VitaFresh je rozdelená do dvoch zón líšiacich sa vlhkosťou vzduchu. Vlhká VitaFresh Zone je určená na ovocie a zeleninu, ktorým uchová ich čerstvosť, chuť, arómu a vitamíny. Oproti tomu suchú VitaFresh Zone využijete na ukladanie mäsa, salám, syrov alebo rýb. Chladničku navyše nemusíte nikdy odmrazovať - vyniká perfektnou ochranou pred tvorbou ledu NoFrost.

Kombinovaná chladnička firmy Bosch

  • Úsporná energetická trieda A++
  • LED osvetlenie vydrží po celú dobu životnosti
  • Pri poruche skladuje potraviny ďalších 16 hodín
  • Intuitívne ovládanie pomocou senzorových polí TouchControl
  • Pohodlné vkladanie s výsuvnou poličkou EasyAcess Shelf
  • Výškovo nastaviteľné EasyLift police vo dverách (na vysoké fľaše)
  • SoftClose automatické zatváranie dverí
  • Užitočné samoodmrazovanie NoFrost
  • Funkcia supermrazenie sa zamrazovacou automatikou
  • Akustický alarm otvorených/nedovretých dverí
  • Kapacita 245 l (184 l chladiaca časť, 61 l mraziaca časť)
  • Rozmery (V x Š x H): 177 × 56 × 55 cm

NoFrost vám ušetrí námahu i čas

S technológiou NoFrost je nepríjemné odmrazovanie minulosťou. Vzdušná vlhkosť sa totiž nehromadí v spotrebiči ani na uložených potravinách - zhromažďuje sa v centrálnom výparníku. Tento chladič sťahuje teplo z chladiacej časti a raz za čas spotrebič automaticky odmrazí. Výsledná kondenzácia je potom odvádzaná von a vďaka teplu kompresora sa účinne vyparuje v špeciálnej zbernej nádobe. Týmto spôsobom sa v spotrebiči znižuje vlhkosť a vo vnútornom priestore sa takmer netvorí ľad.

Super moderné funkcie

Aktivujte funkciu superchladenie a nechajte vašu chladničku extrémne rýchlo vychladiť práve vložené potraviny. Popri tom tiež funkcia zabráni ohrievaniu surovín, ktoré už v chladničke boli. Teplotu jednoducho znížite stlačením tlačidla na max. 2 °C. A určite sa nemusíte obávať zbytočne vysokej spotreby energie, funkcia sa cca po 6 hodinách automaticky prepne späť.

Ďalšou praktickou funkciou je supermrazenie, ktoré chráni mrazené potraviny pred rozmrazením vo chvíli, keď dovnútra vkladáte potraviny nové. Navyše sa tieto novo vložené potraviny zmrazia rýchlejšie. S tým súvisí aj funkcia automatického zmrazenia, vďaka ktorej sa spotrebič prepne späť do normálnej prevádzky, akonáhle dosiahne požadovanú teplotu. Tento princíp zamedzuje plytvaniu energie.

Čistý vzduch vo vnútri chladničky

Systém AirFreshFilter absorbuje intenzívny pach vydávaný z niektorých potravín, akými sú napríklad rôzne aromatické syry. Spolu s funkciou AntiBacteria aktívne neutralizuje nepríjemné pachy vo vnútri chladničky a odfiltruje baktérie. Vzduch vo vnútri zostane čistý, svieži a pri otvorení chladničky vám do kuchyne neprenikne nežiaduca aróma. Filter navyše nemusíte v priebehu životnosti spotrebiča meniť.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch KIF39S80
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH KIF39S80.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií