Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

BOSCH KIL82AF30

Zobraziť katalóg
BOSCH KIL82AF30
Vstavaná chladnička – vstavaná, kombinovaná, 177.2cm, A++, objem 252/34L, vitaFresh zóna 56l, FreshSense, zásuvka VitaFresh, osvetlenie LED v chladiacej časti, doba skladovania pri poruche 22hod., mraziaci výkon 3kg/24hod.
Kód:  BOCHL0032 Produktové číslo:  KIL82AF30 Stránky výrobcu

BOSCH KIL82AF30

Hledáte kombinovanú chladničku s mrazničkou, ktorá by vám ponúkla rad skvelých funkcií, praktické a inovatívne technológie a navyše veľa priestoru na uloženie všetkých vašich potravín? Vstavaná chladnička Bosch KIL82AF30 je presne to, čo hľadáte. Chladnička sa pýši systémom FreshSense, kde senzory neustále monitorujú okolitú teplotu a riadi ju tak v chladničke, tak aj v mrazničke. Spadá do energetickej triedy A++ a poteší aj veľmi tichý chod, ktorý nepresiahne hranicu 36 dB. 

Kľúčové vlastnosti vstavanej chladničky Bosch KIL82AF30

  • Vstavaná kombinovaná chladnička
  • Energetická trieda A++
  • Systém FreshSense pre udržanie optimálnej teploty vo vnútri chladničky
  • Priehradka na ovocie a zeleninu s vlnitým dnom pre odvod vody
  • VarioShelf - podsunutelná sklenená polička
  • Police z bezpečnostného skla
  • Superchladenie
  • LED osvetlenie
  • Elektronika TouchControl

Prepracované funkcie kombinovanej chladničky Bosch KIL82AF30

Celkový vnútorný objem chladničky Bosch KIL82AF30 je solídnych 286 l. Chladiaca časť s objemom 252 litrov rozdeľuje 5 poličiek z bezpečnostného skla, z čoho 4 sa dajú výškovo nastavovať. Veľkou výhodou je prítomnosť podsunutelnej odkladacej plochy Vario Shelf, kde časť poličky schováte a ľahšie tak uložíte vyššie potraviny. V spodnej časti sa nachádzajú 2 transparentné boxy. Priehradky na ovocie a zeleninu VitaFresh plus Box udrží vďaka optimálnej vlhkosti ovocie a zeleninu až dvakrát dlhšie čerstvé. Pod ňou je šikovná priehradka Multibox na teleskopických výsuvoch s vlnitým dnom, ktorá je ideálna pre skladovanie ovocia a zeleniny. Nutné spomenúť je aj užitočnú funkciu Super Chladenie, ktorá má na starosti rýchle vychladenie vložených potravín a navyše zabraňuje aj ohrievaniu už vložených potravín. 

V mraziacej časti s objemom 34 litrov potom nájdete vyberateľnú plochu z bezpečnostného skla a šikovnú zásuvku napríklad pre pizzu. Mraziaci výkon je 3 kg/24 hodín a v prípade výpadku elektrickej energie je možné potraviny skladovať ešte po dobu 22 hodín. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH KIL82AF30
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH KIL82AF30.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií