Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

BOSCH Konzervačné obrúsky na nerez. a alu plochy – 5 ks

Zobraziť katalóg
BOSCH Konzervačné obrúsky na nerez. a alu plochy – 5 ks
5 1 hodnotení
Čistiace utierky – optimálna starostlivosť o plochy z nehrdzavejúcej ocele, ošetrujúce utierky sú impregnované špeciálnym olejom, špeciálny olej zabraňuje usadzovaniu špiny a otlačkom prstov, pre studené a teplé povrchy, používajte len na povrchy z nehrdzavejúcej ocele
Kód:  BOPRIS016 Produktové číslo:  311944 Stránky výrobcu
BOSCH Konzervačné obrúsky na nerez. a alu plochy – 5 ks Predaj skončil

BOSCH Konzervačné obrúsky na nerez. a alu plochy – 5 ks

Prajete si mať chladničku alebo rúru bez nevzhľadných odtlačkov prstov? Kúpte si balenie konzervačných obrúskov od spoločnosti Bosch, ktoré sú určené na antikorové plochy. Sú napustené špeciálnym olejom, ktorý bráni usadzovaniu nečistôt a odtlačkom prstov. Váš spotrebič bude po ich použití žiariť čistotou a tiež získa potrebnú starostlivosť, ktorá predĺži jeho životnosť. Balenie obsahuje 5 ks obrúskov.

Kľúčové vlastnosti konzervačných obrúskov na antikorové plochy

  • Určené pre čistenie antikorových plôch
  • Pre studené a teplé povrchy
  • Zabraňuje usadzovaniu nečistôt a odtlačkom prstov
  • Testované a overené v praxi na spotrebičoch Bosch a Siemens
  • V balení 5 ks obrúskov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH Konzervačné obrúsky na nerez. a alu plochy – 5 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH Konzervační ubrousky na nerez. a alu plochy-5ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH tisztítókendő rozsdamentes felületekhez - 5 db.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií