Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BOSCH MAS 9555M

Zobraziť katalóg
BOSCH MAS 9555M
3,5 2 hodnotení
Elektrický krájač 150 W, nastavenie rezu až do šírky 15 mm, nôž 2 v 1 MultiCut z ušlachtilej ocele, konštrukcia v tvare " L ", samonosná doska s náklonom 10 °, integrovaná servírovacia miska, dvojbodový bezpečnostný vypínač, ochrana prstov a držiak zvyškov, farba strieborná metalíza
Kód:  EAV918a06 Produktové číslo:  MAS9555M Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH MAS 9555M

Perfektný kuchynský krájač značky BOSCH vás prekvapí mimoriadne ostrým nožom. Vhodný ako do domácnosti, tak do reštauračných zariadení. Ocení ho každý kuchár aj gazdiná. Nôž 2 v 1 MultiCut je vyrobený z ušlachtilej ocele a ľahko nakrája všetky druhy potravín. Tento nenahraditeľný pomocník nesmie chýbať v žiadnej kuchyni či reštaurácii. Kvalitná značková výroba a dlhodobá životnosť krájača je zaručená.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálne elektrický krájač vhodný do domácnosti aj reštaurácií
  • Nakrája všetky druhy potravín (šunka, syr, zelenina, ovocie, pečivo)
  • Nôž 2 v 1 MultiCut z ušlachtilej ocele
  • Plynulé nastavenie šírky rezu 0 - 15 mm
  • Samonosná doska s náklonom 10 °
  • Momentová prevádzka
  • Ochrana prstov a držiak zvyškov
  • Úplné zakrytie noža

Krájajte ľahko a rýchlo

Samonosná sklonená doska uľahčí krájanie a zaručí, že nakrájané potraviny skĺznu priamo na integrovanú servírovaciu tácku. Vďaka dvojbodovému bezpečnostnému vypínaču sa nemusíte obávať zranenia pri krájaní. S týmto krájačom docielite ultratenké plátky, čo oceníte najmä pri príprave syrov alebo šunky. Možnosť nastavenia hrúbky až na 15 mm umožní nakrájať aj silné krajce chleba.

Ďalšie vychytávky

Prísavné gumové nožičky skvelo udržujú stabilitu prístroja. Prístroj je navyše pripravený na montáž do sklopnej alebo odklápacej dosky na vstavbu do kuchynského nábytku. Vďaka úložnému priestoru pre kábel ušetríte miesto na kuchynskej linke.

Parametre a špecifikácia

Typ
Elektrický Hotovo!
Príkon
150 W Hotovo!
Max. hrúbka rezu
15 mm Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!
Druh
Krájač Hotovo!

Typ

Typ
Elektrický Hotovo!

Kotúč a rez

Príkon
150 W Hotovo!
Max. hrúbka rezu
15 mm Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Druh

Druh
Krájač Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH MAS 9555M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MAS 9555M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH MAS 9555M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH MAS 9555M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH MAS 9555M.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií