AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BOSCH MUM4427

Zobraziť katalóg
BOSCH MUM4427
4,6 37 hodnotení
Kuchynský robot Bosch MUM4 – planetárne hnetenie, príkon 500 W, plastové vnútorné prevody, plastový plášť, materiál misy plast, objem misy 3,9 l, 4 rýchlosti, súčasťou miešacia metla, vtláčadlo, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy a balónová metla, 4 strúhacie disky, hmotnosť 4,136 kg, rozmery 30,5 × 26,5 × 26,5 cm (V׊×H), biela farba
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  EAV3141b Produktové číslo:  MUM4427 Stránky výrobcu

BOSCH MUM4427

BOSCH MUM4427 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Uľahčite si v kuchyni svoju prácu na maximum. Kuchynský robot BOSCH MUM4427 si poradí s ľahkým i ťažkým cestom a vďaka cukrárskej súprave vám pomôže pripraviť tie najlepšie dezerty ako z cukrárne. BOSCH robot je vybavený 3D planetárnym miešaním, ktoré sa postará o rovnomerné miešanie všetkých surovín. Cesto sa navyše nelepí na boky ani dno misy. Kuchynský robot BOSCH MUM4427 sa ľahko udržuje. Väčšinu príslušenstva je možné umývať v umývačke riadu. Pre dobrú stabilitu je BOSCH kuchynský robot vybavený gumovými nožičkami. K dispozícii sú štyri rýchlostné stupne a výkonný motor s príkonom 500 W.


Kľúčové vlastnosti kuchynského robota BOSCH MUM4427, biele vyhotovenie

  • Výkonný 500 W motor BOSCH
  • 3D planetárne miešanie
  • Štyri rýchlostné stupne
  • Multifunkčné rameno s tromi druhmi pohonu
  • Súprava na miesenie a miešanie
  • Ľahké čistenie
  • Časť príslušenstva je možné umývať v umývačke riadu

Kuchynský robot BOSCH MUM4427 je vhodný aj na ťažké cestá

Uľahčite si pečenie na maximum s kuchynským robotom BOSCH MUM4427. Motor s príkonom 500 W si poradí aj s ťažšími kysnutými cestami. K dispozícii sú štyri rýchlostné stupne na otočnom voliči, vďaka ktorým ľahko a rýchlo spracujete suroviny do potrebnej konzistencie. Plastová misa pojme až 1 kg múky plus prísady. Maximálne množstvo cesta je 2,7 kg. Misa obsahuje priehľadný kryt proti odstrekovaniu, s plniacim otvorom.

3D planetárne miešanie pre perfektné výsledky

3D planetárne miešanie sa postará o rovnomerné miešanie prísad. Metla sa pohybuje do troch smerov, zatiaľ čo pohon sa otáča opačne. Vďaka tomuto riešeniu sa účinne primiešava cesto z bokov, z dna aj zo stredu misy. Cesto je tak pekne nadýchané a konzistentne premiešané.

S kuchynským robotom BOSCH MUM4427 pripravíte dezerty ako z cukrárne

Radi by ste prekvapili svojich hostí prvotriednymi zákuskami? Robot na miesenie cesta BOSCH MUM4427 so svojou cukrárskou súpravou vykúzli tie najlepšie dezerty. Súčasťou príslušenstva je miešacia metla, šľahacia metla a miesiaci hák. Vďaka nadstavcom pripravíte ako ľahký a nadýchaný sneh, tak kysnuté koláče.

Jednoduché čistenie aj skladovanie

Aby ste nemuseli tráviť veľa času upratovaním, môžete väčšinu príslušenstva umývať v umývačke riadu. Navyše, domáci robot BOSCH MUM4427 má hladký povrch a jednoducho ho môžete utrieť handričkou. Pre ľahšie skladovanie je možné kábel navinúť a nebude tak nikde prekážať.

Bezpečnosť predovšetkým

Pre vaše bezpečie a pohodlné používanie je robot do kuchyne BOSCH MUM4427 vybavený gumovými nožičkami, ktoré sa postarajú o maximálnu stabilitu prístroja počas používania.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Príslušenstvo
miešacia metla, vtláčadlo, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla Hotovo!
Objem misy
3,9 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
4 Hotovo!
Príkon
500 W Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
miešacia metla, vtláčadlo, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla Hotovo!
Objem misy
3,9 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
4 Hotovo!

Materiál

Materiál misy
Plast Hotovo!
Materiál plášťa
Plast Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
26,5 cm Hotovo!
Šírka
26,5 cm Hotovo!
Výška
30,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,14 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,da se někde ještě dokoupit unášeč kotouči na strouhani?

Dobrý den, nastrouhám na tomto robotu syrové brambory na "kašičku"? Děkuji

Nevidím nikde, jak pracovat se strouhacím nástavcem. Jak to prosím funguje? Není to ani v návodu ke stažení (mimochodem - čeština tam chybí).

Dobrý den, dá se s touto sadou dělat strouhanka? Koupila jsem robota mamce před dvěma roky, a údajně to nemá nástavec? Jak to tedy je a co popř dokoupit? Díky za reakci.

Dobrý den, zakoupila jsem robot Bosch Mum 4405a po prvním vyzkoušení vydává piskot kromě vrzajiciho zvuku máme v rodině tyto roboty už dva ale nikomu tyto zvuky nevydává. Na stupeň 2 jsem se lekla že vyskočí misa na stul?? Rada bych ho vyměnila za jiný pokud je to špatný kus. Děkuji za odpověď. Hrabcovs

Príslušenstvo pre BOSCH MUM4427
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií