Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bosch PIC645F17E

Zobraziť katalóg
Bosch PIC645F17E
5 1 hodnotení
Varná doska vstavaná, indukčná, 4 varné zóny (2x s rozpoznaním veľkosti hrnca + 2x HighSpeed), antikorový rám, 17 stupňov výkonu, Power Management, Power Boost
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  FBV1502f Produktové číslo:  PIC645F17E Stránky výrobcu
Bosch PIC645F17E 342,18 € Rozbalené

Bosch PIC645F17E

Bosch PIC645F17E je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

4 špičkové varné zóny

Predstavujeme vám samostatnú vstavanú kombinovanú varnú dosku od svetoznámej spoločnosti Bosch, ktorá umožní dokonalé upevnenie a po zabudovaní vyzerá úplne úchvatne. Pri použití na čierny podklad skvele vynikne jej vzhľad v kombinácii čiernej dosky a antikorového rámu. Indukčné sklokeramické varné zóny spĺňajú všetky požiadavky na varenie a na vybavenie kuchyne. Rýchle dosiahnutie vysokej teploty a následné ochladenie je otázkou niekoľkých sekúnd.

Disponuje dvoma indukčnými varnými zónami s rozpoznávaním veľkosti hrnca, dvoma HighSpeed varnými zónami, a to nie je všetko. S pripojiteľnou zónou na pečenie máte lepší priestor na pečenie a vyprážanie, dochádza pritom k rovnomernému rozdeľovaniu tepla pre veľký oválny riad na smaženie a pečenie, ako sú napr. pekáče na ryby. Guľatú varnú zónu rozšírite na pečenie pomocou senzorového tlačidla.

Perfektné ovládanie a rýchla práca

Ľahkú manipuláciu zabezpečí dotykové ovládanie a kontrolu nastavenia a prevádzky zobrazujú podsvietené ukazovatele. Dôležitá je tiež funkcia PowerBoost, ktorá zabezpečí ohriatie v priebehu okamihu. Bezpečnosť istí detská poistka. Samozrejmosťou je tiež timer.

Ďalším výborným vylepšením tejto varnej dosky je Power Management, vďaka ktorému si môžete nastaviť max. príkon dosky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch PIC645F17E
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií