PET PET

Bosch PKN651FP1E

Zobraziť katalóg
Bosch PKN651FP1E
Varná doska sklokeramická, 4 varné zóny HighSpeed, 1x dvojkruhová a 1 rozšíriteľná na zónu na pečenie, funkcia PowerBoost, 2-stupňový ukazovateľ zostatkového tepla, ovládanie DirectSelect, časovač, funkcia ReStart, ukazovateľ spotreby energie, detská poistka
Kód:  BOVD28 Produktové číslo:  PKN651FP1E Stránky výrobcu

Bosch PKN651FP1E

Elektrická varná doska Bosch PKN651FP1E je zárukou jednoduchého varenia aj čistenia. Pomocou funkcie DirectSelect ľahko vyberiete varnú zónu, stupne výkonu a dodatočné funkcie. Špeciálne rozšírenú zónu na pečenie môžete aktivovať pri použití pekáča alebo grilovacej panvice. Ak sa pri varení ponáhľate, využite funkciu PowerBoost, ktorá zrýchli dobu uvedenia do varu až o 20 %. Ak neradi čakáte pri sporáku, kým bude jedlo hotové, poteší vás časovač s funkciou vypnutia varnej zóny, ktorý zariadi jej automatické vypnutie po uplynutí vami nastavenej doby.

Kľúčové vlastnosti

  • Zo sklokeramiky
  • Rozšírená varná zóna vhodná na väčšie hrnce
  • Elegantný dizajn s prednou a postrannou fazetou
  • PowerBoost
  • Timer s funkciou vypnutia varnej zóny
  • Funkcia ReStart
  • Jednoduché čistenie
  • Ukazovateľ spotreby energie
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch PKN651FP1E
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH PKN651FP1E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH PKN651FP1E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH PKN651FP1E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch PKN651FP1E.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií