Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bosch PPP6A2B20

Zobraziť katalóg
Bosch PPP6A2B20
5 1 hodnotení
Varná doska plynová, 4 horáky 1/1,75/1,75/3 kW, FlameSelect, iskrové zapaľovanie, poistka zhasnutia plameňa, tvrdené sklo
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BOVD30 Produktové číslo:  PPP6A2B20 Stránky výrobcu

Bosch PPP6A2B20

Bosch PPP6A2B20 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Unikátna plynová varná doska od popredného výrobcu Bosch vás zaujme originálnym dizajnom v bielo-čiernom prevedení, výkonnými horákmi, jednoduchým ovládaním a radom špičkových funkcií. Zvoliť si môžete medzi plošným zabudovaním alebo klasickým vstavaním do pracovnej dosky. Povrch varnej dosky je z bieleho tvrdeného skla zo zbrúsenými hranami, vďaka čomu vyzerá elegantne a tiež sa jednoducho udržiava v perfektnom stave.

Kľúčové vlastnosti

  • Technológia FlameSelect na presné regulovanie výkonu horáka
  • Deväť stupňov výkonu
  • Elegantné prevedenie z tvrdeného skla v bielej farbe
  • Elektrické zapaľovanie v gombíku
  • Integrovaná bezpečnostná poistka zhasnutia plameňa
  • Liatinové rošty pod hrnce zabezpečujú lepšiu stabilitu

S dôrazom na dizajn

Vstavaný spotrebič disponuje 4 rôzne veľkými plynovými horákmi   s odlišnými výkonmi, preto môžete bez obmedzenia využívať rôzne veľké nádoby na ohrev. Ďalej je varná doska vybavená mechanickým ovládaním s využitím mečovitých gombíkov. Ovládací panel je umiestnený na prednej strane pre lepší prístup. Oceníte tiež komfortné zapaľovanie plynu priamo v ovládacom gombíku.

Na komfortné a bezpečné varenie

Špičková varná doska ďalej vyniká inovatívnou patentovanou technológiou FlameSelect, s pomocou ktorej môžete pohodlne regulovať výkon horáka v rozmedzí od 1 až do 9 stupňov. Bezpečnostnú funkciu plní integrovaná termoelektrická poistka zhasnutia plameňa, ktorá v prípade náhleho sfúknutia plameňa (napríklad pri prievane) celú dosku automaticky deaktivuje. Samozrejmosťou sú liatinové rošty, ktoré vám pri ohreve pokrmov dodajú potrebnú stabilitu a veľmi ľahko sa čistia.

Doplňujúce vlastnosti:

horáky:
vzadu vľavo: normálny horák 1,75 kW
vzadu vpravo: silný horák 3 kW
vpredu vľavo: normálny horák 1,75 kW
vpredu vpravo: úsporný horák 1 kW

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch PPP6A2B20
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií