PET AlzaBoxy Q1

Bosch SMS50L12EU biela

Zobraziť katalóg
Bosch SMS50L12EU biela
4,7 15 hodnotení
Umývačka riadu - 12 súprav riadu, A+/A/A, hlučnosť 48 dB, 5 programov, 4 teploty, VarioSpeed, EcoSilenceDrive, AquaSenzor, odložený štart 1 - 24 h, 84,5 × 60 × 60 cm
Kód:  FAM2550f Produktové číslo:  SMS50L12EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch SMS50L12EU biela

Bosch SMS50L12EU je úsporná, voľne stojaca umývačka riadu so štandardnou šírkou 60 cm, ktorá pojme naraz až 12 súprav špinavého riadu. Aj napriek moderným funkciám bude veľmi šetrná ako k vašej peňaženke, tak aj k životnému prostrediu. Táto umývačka pracuje totiž v energetickej triede A+ a na jeden umývací cyklus spotrebuje 11,7 l vody. Samozrejmosťou je tiež plne automatický zabezpečovací systém AquaStop, ktorý pomocou komplexného systému opatrení minimalizuje možnosť úniku vody na úplné minimum a chráni tak vašu domácnosť pred nepríjemnou nehodou.

Kľúčové vlastnosti

  • Rackmatic - viac priestoru na váš riad, horný kôš nastaviteľný po 5 cm v troch stupňoch, aj plne naložený
  • VarioSpeed ??- optimálne čistý a suchý riad za polovicu času
  • AquaStop - 100 % doživotná záruka na škody spôsobené vodou
  • Technológia šetrného umývania skla - extra šetrné umývanie vhodné pre chúlostivé sklo
  • EcoSilence Drive motor - výkonný, odolný, tichý a efektívny

Spotrebič s optimálnou prevádzkou

Perfektné výsledky umývania sú tiež zásluhou špeciálneho dávkovacieho asistenta, čo je priehradka na umývacie prostriedky, ktorá zaručuje kontrolované a dokonalé rozpustenie umývacej tablety. Nehrozí tak, že by tableta zapadla medzi riad, čím by jej účinok rapídne klesol.

LoadSensor zisťuje množstvo riadu v umývačke pomocou otočného senzora, čím rozozná hladinu vody, ktorú potom upraví presne podľa množstva riadu, čo vedie k výraznej úspore vody a elektrickej energie.

Nezdržujte sa umývaním riadu

Šetrite svoj ??drahocenný čas so špeciálnou funkciou VarioSpeed, ktorá umyje riad len za 70 minút pri štandardnom programe Eco 50 °C, bežná doba je dvojnásobná, teda 140 minút. Auto 3 in 1 automaticky prispôsobí priebeh umývania práve používanému umývaciemu prostriedku. Na nedostatok umývacieho prostriedku a soli vás upozorní elektronický ukazovateľ.

K dispozícii budete mať 5 programov a 4 teploty. Vždy tak nastavíte správnu kombináciu pre aktuálnu náplň a úroveň znečistenia. Umývačka je vďaka senzoru naplnenia dokonale efektívna. Automaticky zisťuje množstvo riadu v spotrebiči, upraví podľa toho spotrebu vody a v prípade potreby dopustí čistú vodu.

Veľmi tichý chod

EcoSilenceDrive motor sa vyznačuje špičkovým výkonom, odolnosťou, efektívnou a najmä tichou prevádzkou. Za všetko hovorí nízka úroveň hluku, ktorá nepresahuje 48 dB. Regeneračná elektronika zaručuje nižšiu spotrebu špeciálnej soli a vody pri dosiahnutí optimálneho výsledku umývania. Elektronika registruje každú novú dávku čerstvej vody a v závislosti od nastaveného stupňa tvrdosti rozhodne o tom, kedy je nutná regenerácia zmäkčovača vody.

Programy

  • Intenzívny 70 °C, Auto 45 - 65 °C, Eco 50 °C, Rýchly 45 °C, Predumytie

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Lze napojit myčka na přívod teplé vody max 60st C ?

Proč inzerujete dopravu zdarma, když ji účtujete ???????????

.

dobrý den, prosím je možné zjistit proč jde o II jakost? je poškozený obal/ je odřená? prosím o konkrétní informace,případně foto. Děkuji Zubková

Dobrý den, Prosím, jaká je výška myčky po odmontování horní desky, lze-li demontovat? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Bosch SMS50L12EU biela
Príslušenstvo pre Bosch SMS50L12EU biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SMS50L12EU bílá.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií