PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Bosch SMV 53L50EU

Zobraziť katalóg
Bosch SMV 53L50EU
4,7 3 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu plne integrovaná, A++/A, 12 súprav riadu, 4 teploty, 5 programov, EcoSilenceDrive, AquaStop, VarioSpeed, polovičná náplň, systém šetrného umývania skla, VarioFlex systém košov, dávkovací asistent, AquaSenzor, regeneračná elektronika, odložený štart 1- 24 hod.
Kód:  FAM256v Produktové číslo:  SMV53L50EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch SMV 53L50EU

Pokiaľ je umývanie riadu vašej nočnou morou, využite služby zariadenia vzniknutého z rúk inžinierov Bosch. Úspora času, vašej energie a peňaženky bude hneď po niekoľkých prvých umytiach znateľná. Vstavaná umývačka s veľmi nízkou energetickou triedou A ++ zaručí veľkú úsporu pre vás i vašu peňaženku. Veľkou výhodou tohto prístroja je jeho hlučnosť, ktorá nadobúda hodnoty len 46 db.

Veľký pracant

Vďaka možnosti vstavať tohto pracanta do vašej kuchynskej linky nie je narušený celkový vzhľad kuchyne. Na nerezovom povrchu umývačky nezostávajú odtlačky prstov. Prístroj je schopný naraz pojať až 12 súprav riadu. Na jedno umývanie je spotrebovaných iba 10 litrov vody a 0,9 kWh energie. Tieto údaje dostávajú prístroj na špičku v energetickej úspornosti. Široká ponuka možností poskytuje 5 umývacích programov, 2 špeciálne umývacie funkcie v 4 umývacích teplotách.

Technológia ActiveWater ponúka maximálny výkon umývania pri minimálnom odbere energie. Každá kvapka vody je efektívne využitá počas umývacieho procesu. Dokonca je zlepšený aj výkon čerpadla, zrýchlený ohrev vody a optimalizovaný filtračný systém. InfoLight vám vždy povie, že je váš riad už umytý. To všetko vďaka jednoduchému svetielku.

Aquastop zaisťuje vonkajšiu ochranu práčky tým, že je zabránené úniku vody z prívodnej hadice. V prípade pretekania sa voda v umývačke hromadí v náhradnej nádobe, je aktivovaný spínač, ktorý prístroj zastaví. Technológia striedavého umývania oplachuje riad striedavo. Raz v hornej, druhýkrát v dolnej časti zariadenia. Vďaka tomu je ušetrené až 20 percent vody a využitie umývacích prostriedkov je ďaleko efektívnejšie. Umývačka oplýva mnohými ďalšími vlastnosťami ako: EcoSilenceDrive, Dávkovací asistent, Regeneračná elektronika, VarioFlex, Servo-zámok a ďalšie.

Programy:
Intenzívny 70 °C
Auto 45-65 °C
Eco 50 °C
Rýchly 45 °C
Predumytie

Funkcie:
VarioSpeed
1/2 náplň
Auto 3in1
Časová predvoľba 1-24 hod

vestavny spotrebice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je lepší mít vnitřek myčky v nerezu nebo je polinox dostatečně kvalitní i z hlediska hygieny, že není potřeba se tím zabývat?

Diskusia a poradňa k Bosch SMV 53L50EU
Príslušenstvo pre Bosch SMV 53L50EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SMV 53L50EU.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií