Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSCH SMV46MX03E

Zobraziť katalóg
BOSCH SMV46MX03E
5 17 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu štandardný (60cm), vstavaná a plne integrovaná, energetická trieda A++, 14 súprav riadu, hlučnosť 44 dB, odložený štart, aqua stop, výmenník tepla, senzor naplnenia, vodný senzor, nastaviteľné koše a displej, výška 81.5 × šírka 59.8 × hĺbka 55 cm
Kód:  BOMY47 Produktové číslo:  SMV46MX03E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH SMV46MX03E

 BOSCH SMV46MX03E

Nielen pre vaše príbory, ale aj pre vaše šálky na espresso

Klasický kôš na príbory je nahradený výsuvnou príborovou zásuvkou Vario, vďaka čomu došlo k uvoľneniu miesta v spodnom koši. Zásuvka Vario sa hodí nielen na ukladanie príborov, ale tiež aj väčších kuchynských potrieb, ako sú naberačky či metly. Do tretej úrovne ukladania sa zmestia aj malé šálky na espresso.

 BOSCH SMV46MX03E

Plne rozvinie silu umývacieho prostriedku

Našli ste niekedy nerozpustené tablety na dne umývačky? Vďaka asistentovi dávkovania spadne čistiaca tableta priamo do malej záchytnej misky, kde ju presne mierený prúd okamžite rozpustí. Tým sa prostriedok dostane rovnomerne do celého priestoru, váš riad bude vždy perfektne čistý a vy prestanete plytvať svojimi tabletami.


 BOSCH SMV46MX03E

Veľké taniere? Žiadny problém!

Výšku horného koša ľahko upravíte aj pri plnom zaťažení vďaka systému RackMatic s plným vysunutím. Jednoduchým stlačením páčok, nachádzajúcich sa po stranách horného koša, nastavíte jeho výšku v 3 úrovniach. Tento systém uľahčuje ukladanie riadu, ale aj vypratanie košov. Poskytuje teda dostatok miesta pre väčšie hrnce a iný riad v spodnom koši.

 BOSCH SMV46MX03E

Výkonný, odolný, tichý a účinný motor

Účinný EcoSilence motor zaisťuje nízku spotrebu elektrickej energie. Pracuje bez kief a zaručuje špičkové výsledky. Na zvýšenie účinnosti umývania sa už viac ako 25 rokov vyvíjajú, testujú a vyrábajú tieto bezuhlíkové motory v továrni v Michalovciach na Slovensku.


 BOSCH SMV46MX03E

Jedno plus v hygiene

Umývačka BOSCH je vybavená funkciou HygienaPlus, ktorá je určená na umývanie riadu a kuchynských potrieb, pri ktorých je kladený vysoký dôraz na hygienu. Vďaka zvýšeniu teploty počas oplachovania na 70 °C je zabezpečené odstránenie až 99 % všetkých baktérií a mikróbov.

 BOSCH SMV46MX03E

Umyté a usušené 3× rýchlejšie

Šetrite svoj drahocenný čas a nenechajte sa zdržovať od obľúbených činností. To docielite s jedinečnou funkciou VarioSpeed Plus, ktorá dokáže skrátiť dobu umývania a sušenia až o 66 %, samozrejme pri zachovaní špičkových výsledkov.

 BOSCH SMV46MX03E

Menej vody, menej energie a lepšie umytý riad

Umývačka Bosch disponuje systémom AquaSensor s infračerveným lúčom, ktorý sa stará o reguláciu vody v závislosti od typu a stupňa znečistenia. Podľa miery znečistenia riadu, systém v procese oplachovania vyhodnocuje, či v oplachovaní pokračovať alebo nie.

 BOSCH SMV46MX03E

Pre ohľaduplnú starostlivosť o vaše chúlostivé sklo

Umývačky riadu Bosch, ktoré sú vybavené technológiou ochrany skla neustále regulujú stupeň tvrdosti. Vďaka tomu je zaistené šetrné umývanie cenného skla alebo chúlostivého porcelánu.


 BOSCH SMV46MX03E

Záruka 10 rokov proti prehrdzaveniu vnútorného plášťa umývačiek Bosch

Vďaka použitiu kvalitných materiálov a perfektnému spracovaniu poskytuje spoločnosť Bosch k štandardnej záruke navyše ešte zadarmo desaťročnú záruku na prehrdzavenie vnútorného plášťa umývačky. Záruku automaticky získate, ak si zakúpite umývačku Bosch a spĺňate všetky požiadavky uvedené v podrobných podmienkach.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba
Antikoro Hotovo!
Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Vstavaná Hotovo!
Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych zakoupil myčku nádobí Bosch, ale v množství vše typů označení nemám přehled. Mají myčky s celonerezovém vnitřním provedení nějaké označení v názvu, např písmeno ? Děkuji za odpověď

Dobry den, na stranke Bosch pisu, ze maju xxl umyvacky zabudovatelne do liniek nad 87cm. Mate taketo umyvacky v ponuke? Dakujem

Dobrý den, existuje služba podobná alza expres pro Plzeň

Dobrý den otevřou se u myčky po dokončení mytí automaticky dvířka? Děkuji

Dobrý den, u myčky nemám český návod. Dá se někde stáhnout ? Děkuji

Dobry den, obsahuju kose (najme spodny) skladacie drziaky pre efektivnejsie ulozenie velkych nadob, napr. hrncov? Disponuje umyvacka riadu funkciou automatickeho otvorenia dvierok po skonceni programu? Dakujem!

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda tato myška má i košík na příbory nebo jen horní zásuvku. A dále zda tato myčka má open asistent, případně pokud ne, které myčky bosch plně integrované jej mají. Předem děkuji.

Dobrý den, má myčka při otevření led osvětlení?

Dobrý den, je možné na myčku namontovat jiný přední kryt dveří při zasazení do kuchyňské linky tak, aby dvířka byla stejná jako ve zbytku kuchyně?

Dobrý den, jaké jsou rozměry myčky včetně přepravního obalu? Je možno ji přepravovat vleže, nebo jen ve svislé poloze? Děkuji za odpověd.

12
Diskusia a poradňa k BOSCH SMV46MX03E
Príslušenstvo pre BOSCH SMV46MX03E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SMV46MX03E.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií