Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Bosch SMV58L50EU

Zobraziť katalóg
Bosch SMV58L50EU
5 2 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, plne integrovaná, 13 súprav riadu, A++, 5 programov, 4 teploty, funkcia VarioSpeed, 1/2 náplň, AquaStop, AquaSenzor, VarioFlex systém košov, príborová zásuvka Vario, senzor naplnenia, auto 3in1, dávkovací asistent, ActiveWater hydraulický systém, EcoSilenceDrive, časová predvoľba 1 - 24 hod.
Kód:  BOMY17 Produktové číslo:  SMV58L50EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch SMV58L50EU

Túžite po vylepšení do vašej domácnosti, ktoré vám uľahčí každodenný život? Stavte na umývačku značky Bosch. Veľmi skoro zistíte, že vstavaný a plne integrovaný model ActiveWater je nielen obzvlášť šetrný k životnému prostrediu, ale aj k vášmu rozpočtu. A to vďaka veľkej úspore energie, ktorú zabezpečí ekonomická energetická trieda A++. Okrem toho umývačka ponúka množstvo vylepšení, ktoré zvýšia používateľský komfort na maximum. Ide napríklad o špeciálny systém košov VarioFlex s príborovou zásuvkou Vario na zväčšenie miesta na ukladanie, alebo funkciu Vario Speed, ktorá zaistí optimálne čistý a suchý riad za polovicu bežného času.

Kľúčové vlastnosti

  • Vstavaná a plne integrovaná umývačka
  • 13 súprav riadu na 1 umývací cyklus
  • Ekonomická energetická trieda A++
  • 5 automatických programov
  • 4 teploty
  • InfoLight - červený bod premietaný na podlahu informuje o chode umývačky
  • Elektronické odloženie času
  • Detská poistka dvierok
  • Dávkovací asistent
  • Časová predvoľba 1 - 24 h

100 % celoživotná záruka Bosch proti poškodeniu vodou

Systém AquaStop, zahŕňajúci dvojvrstvovú prívodnú hadicu, bezpečnostný ventil a podlahovú vaňu vybavenú plavákovým spínačom, poskytne 100 % ochranu proti poškodeniu vodou. Účinnosť umývania zase zvyšuje hospodárny systém EcoSilence, ktorý pracuje bez kief. Vďaka tomu je neobyčajne tichý. Aby nedochádzalo k teplotným šokom, voda sa predhrieva v umývacom priestore. Tento výmenník tepla venuje sklu a porcelánu mimoriadnu starostlivosť bez rizík. O tú sa postará aj unikátna technológia ochrany skla, ktorá neustále reguluje stupeň tvrdosti vody. Predstavuje tak aj účinnú obranu proti korózii.

Nečakajte, kým sa umývačka úplne naplní

Správne dávkovanie vody v závislosti od množstva riadu riadi špeciálny otočný senzor, ktorý rozpozná vodnú hladinu. Na umývanie menšieho množstva riadu využijete cyklus HalfLoad, vďaka ktorému už nemusíte čakať, kým sa umývačka naplní úplne.

Ekonomické hospodárenie s vodou

Preplachovacia technológia ActiveWater spočíva v optimalizovaní filtračnej technológie, rýchlejšom ohrievaní a vo výkonnom čerpadle, ktoré ponúkne perfektnú cirkuláciu vody. To všetko na ekologické oplachovanie a dokonalý výsledok umývania. Spotrebu vody v závislosti od typu a stupňa znečistenia reguluje inteligentný systém AquaSensor, a to pomocou svetelného lúča, ktorý riadi umývací proces. AquaSensor dokáže v procese oplachovania vyhodnotiť, či v ňom pokračovať, alebo nie. Spozná to podľa množstva zvyškov jedla, tuku, či pozostatkov čistiaceho prostriedku.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Vstavaná Hotovo!
Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Detská poistka, Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Detská poistka, Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, je myčka vyrobena v Nemecku alebo niekde inde? Vopred ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň, objednala som si túto umývačku, v popise je napísaná farba biela, čo nezodpovedá realite. Povrch je strieborný, nerezový. Ako je toto možné?? Tým pádom mám problém ju napasovať ku kuchynskej linke, mala som tam dvere, avšak na iný typ umývačky, predpokladala som, že povrch tejto bude biely ako to býva napr. u chladničky. Ďakujem za odpoveď

Dobrý den, má tato "integrovaní myčka" i boční stěnu? Chci ji dát do linky, ale z jedné strany bude vidět, bude na kraji. Stará myčka byla na stejném místě, ale byla tzv. "volně stojící", jen jsem jí odmontoval vrchní desku. Děkuji.

Dobrý den, ani na stránkách výrobce jsem nenašla uživatelskou příručku k této myčce. Prosím tedy o zaslání. Děkuji Humlová

Diskusia a poradňa k Bosch SMV58L50EU
Príslušenstvo pre Bosch SMV58L50EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SMV58L50EU.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií