Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Bosch SMV63N20EU

Zobraziť katalóg
Bosch SMV63N20EU
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, plne integrovaná, 13 súprav riadu, A ++, 6 programov, 5 teplôt, funkcia IntenzivZone, VarioSpeed ??Plus, AquaSenzor, senzor naplnenia, AquaStop, auto 3in1, dávkovacie asistent, infoLight, EcoSilenceDrive, odložený štart 1-24hod.
Kód:  BOMY27 Produktové číslo:  SMV63N20EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch SMV63N20EU

Máme pre vás na sklade pripravenú vstavanú umývačku od svetoznámej a rokmi preverené spoločnosti Bosch. Umývačku využijú ako malé, tak aj veľké domácnosti. Pojme 13 súprav riadu a disponuje 6 programy (intenzívny, auto, eco, glass, rýchly, predumytie). Jedná sa o veľmi úspornú umývačku s triedou spotreby energie A ++, spotrebou vody len 9,5 l na cyklus a triedou účinnosti sušenia A. Umývačka tak prináša ďalšiu nespornú výhodu - nebude zaťažovať vašu peňaženku. Umývačku poháňa špeciálna EcoSilence Drive motor, ktorý je veľmi výkonný, odolný, tichý a hlavne veľmi efektívna.

hlavné prednosti

  • Veľmi tichá prevádzka - 44 dB
  • VarioSpeed Plus - urýchlenie programu o 66%
  • Systém košov VarioFlex
  • Ostrekovacie rameno Duo Power pre šetrné umývanie
  • Garancia bezpečnosti AquaStop
  • Funkcia IntenziveZone pre obzvlášť špinavé riady
  • Systém ochrany skla
  • Výmenník tepla (úspora energie)
  • Auto3v1 - prispôsobí umývanie použitému umývaciemu prostriedku
  • InfoLight dá vždy presne vedieť o prebiehajúcom umývanie

Flexibilita vnútorného priestoru

Vnútorný priestor umývačky je riešený veľmi prakticky a umožňuje jednoduché vkladanie riadu vďaka variabilnému systému košov VarioFlex.Navyše môžete nastaviť výšku horného koša do troch polôh pomocou systému RackMatic.Horný aj spodný priestor tak môžete využiť presne podľa svojich potrieb.

Vnútri umývačky nájdete IntensiveZone, teda priestor určený pre obzvlášť špinavé riady, kde je dokonalé umytie pomocou vyššieho tlaku striekanie. Chúlostivejšie riadu možno umývať v hornom koši.Určite oceníte funkciu InfoLight, ktorá na podlahu premieta červený bod, ktorý jasne informuje o prebiehajúcom čistenie vášho špinavého riadu.

praktické vychytávky

Pri využití funkcie VarioSpeed ??Plus bude umývania a sušenia až o 66% kratšia a váš riad bude stále žiarivo čisté. Umývačka je tiež vybavená funkciou polovičnej náplne a možnosťou odloženého štartu až o 24 hodín. Umývačka disponuje systémom Aqua Senzor, ktorý reguluje spotrebu vody v závislosti na stupni znečistenia riadu.

Bezpečnostné funkcie AquaStop, technika striedavého umývania alebo dávkovací asistent sú ďalšie z mnohých vychytávok, vďaka ktorým umývačka Bosch urobí z jednej z nenávidených domácich prác príjemnú a pohodovú činnosť. Teraz už snáď chápete, že zveriť sa do rúk odborníkov je vlastne veľkým vítěstvím. Vaša špinavý riad už riešiť nemusíte.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch SMV63N20EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SMV63N20EU.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií