AP+ nový vizuál AD homeoffice

Bosch SPV69T50EU

Zobraziť katalóg
Bosch SPV69T50EU
5 2 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, plne integrovaná, 10 súprav riadu, A++/A, hlučnosť 44 dB, 6 programov, 5 teplôt, AquaStop, EcoSilenceDrive, VarioFlexPlus, odložený štart 1-24 hod., 81.5 x 44.8 x 55 cm
Kód:  FAM256l Produktové číslo:  SPV69T50EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch SPV69T50EU

Bosch SPV 69T50EU je vstavaná, plne integrovaná umývačka, ktorá pojme až 10 súprav riadu. Aj napriek mnohým intregrovaným technológiám spadá do energeticky veľmi úspornej triedy A++. Na výber budete mať zo 6 rôznych prednastavených programov a 5 teplôt. Medzi programami sa vynímajú praktický IntenzivZone, ktorý si poradí aj so silne zašpinenými hrncami a panvicami, úsporný Eco 50 alebo rýchly 45 stupňov C. Z ďalších funkcií nechýba AquaStop, špeciálne nastavenie motora EcoSilenceDrive alebo možnosť odložiť štart.

Vo vnútri umývačky nájdete koš so systémom VarioFlexPlus. Horný kôš je výškovo nastaviteľný, má sklopné priehradky a odkladaciu plochu určenú pre malé hrnčeky.V dolnom koši sa nachádza sklopná priehradka na taniere, špeciálny držiak na poháre a príborová zásuvka Vario, do ktorej sa zmestí až 14 obedových súprav alebo väčšie kuchynské potreby ako sú naberačky alebo metly. Kvôli väčšej bezpečnosti nechýba umývačke mechanická detská poistka.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Detská poistka, Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Šírka umývačky
45 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch SPV69T50EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SPV69T50EU.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií