Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSCH SPV4EKX20E

Zobraziť katalóg
BOSCH SPV4EKX20E + 10 rokov na prorezavění vany a doživotná záruka AquaStop
4,7 3 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu – úzka (45 cm), vstavaná a plne integrovaná, energetická trieda D, umyje až 9 súprav riadu na jeden cyklus (program ECO), príborový kôš, odložený štart, automatické otváranie dverí, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše, displej, vodný senzor, AquaStop, senzor naplnenia, pripojenie teplej vody, rýchle umývanie, výmenník tepla, zvukový signál ukončenia umývania, extra sušenie, polovičná náplň, svetelná signalizácia fázy umývania, WiFi a samočistiaci filtračný systém, rozmery 81,5 × 44,8 × 55 cm (V׊×H), čelný panel na dvierkach nie je súčasťou dodávky
Kód:  BOMY153 Produktové číslo:  SPV4EKX20E Informačný list Stránky výrobcu

BOSCH SPV4EKX20E


Top päť benefitov vstavanej umývačky Bosch SPV4EKX20E

  • EfficientDry: s umývačkou Bosch SPV4EKX20E dosiahnete ešte lepšie výsledky sušenia vďaka automatickému otváraniu dverí 
  • Silence on demand: možnosť potlačenia hluku na minimum až na 30 minút prostredníctvom aplikácie Home Connect 
  • Home Connectdomáce spotrebiče s inteligentným pripojením vám uľahčia každodenný život 
  • Funkcia Obľúbený program: umývačka Bosch SPV4EKX20E umožňuje použitie vlastnej kombinácie programu a prídavnej funkcie jedným dotykom 
  • InfoLight: červené svetlo premietané na podlahu informuje, či umývačka riadu ešte pracuje, alebo je už pripravená na vyloženie riadu 

Umývačka Bosch zvládne ešte viac s Home Connect

Ak pripojíte umývačku Bosch SPV4EKX20E k inteligentnej technológii Home Connect, budete ju môcť ovládať ešte ľahšie a získate prístup k mnohým pokročilým funkciám. Aplikácia Home Connect s funkciou ľahkého štartu vám odporučí ten pravý umývací program priamo z mobilu, alebo tabletu. Nemusíte myslieť ani na to, koľko vám zostáva umývacích tabliet, aplikácia Home Connect ich bude počítať za vás. Určite oceníte aj možnosť diaľkovej diagnostiky, ktorá umožňuje zákazníckemu servisu Bosch skontrolovať vašu umývačku riadu cez internet pomocou mobilného zariadenia. Vďaka kompatibilite so zariadením Amazon Alexa je možné umývačku riadu Bosch SPV4EKX20E ovládať aj hlasom. Alebo jednoducho len sledujte notifikácie v mobile, aby ste vedeli, za ako dlho bude riad umytý. Inteligentná podpora, inteligentné riešenie, to je Home Connect.

Vstavaná umývačka riadu Bosch SPV4EKX20E je úsporná a tichá vďaka EcoSilence Drive

Inovatívna technológia EcoSilence Drive znižuje hlučnosť všetkého, čo by ju pri umývacom procese mohlo zvyšovať, takže s umývačkou Bosch je úplne jedno, v ktorú dennú či nočnú hodinu ju budete používať. Bezkefový a veľmi tichý EcoSilence Drive motor má vyšší výkon, znižuje hluk vznikajúci trením a zabezpečuje tak oveľa plynulejšiu a tichšiu prevádzku. S umývačkou Bosch SPV4EKX20E si tak môžete vychutnať perfektne čistú a navyše aj tichú domácnosť. 


Vedeli ste, že…

Umývačky Bosch, ktoré nemajú vonkajší displej, premietajú na podlahu informáciu, či sa už umývací proces skončil. Buď v podobe zostávajúceho času TimeLight, alebo červeného bodu InfoLight. Novinkou je StatusLight – ľahko viditeľný indikátor v ľavom hornom rohu umývačky, ktorý indikuje, či umývačka ešte pracuje, alebo už je pripravená na vyloženie riadu. Presne tak viete, že umývačka už doumývala.


Funkcia EfficientDry na efektívne sušenie

Vykladanie riadu, ktorý nie je úplne suchý alebo je stále príliš horúci, môže byť nepríjemné. S funkciou EfficientDry sa po ukončení umývacieho programu automaticky otvoria dvere umývačky, čo je veľmi praktické riešenie zdokonaľujúce proces sušenia. Zároveň sa tak zabraňuje kondenzácii pary a riad je šetrne ochladzovaný, takže môžete taniere ihneď ukladať na police bez toho, aby ste ich museli ešte utierať. Navyše pomocou tejto technológie taktiež šetríte energiu.

Umývačka riadu BOSCH SPV4EKX20E si poradí aj s pripálenými hrncami

Neviete si rady s pripálenými hrncami a panvicami? Umývačka Bosch SPV4EKX20E ponúka jednoduché riešenie v podobe technológie Intensive Zone, ktorá zvyšuje teplotu a tlak vody na riad v spodnom koši, čím zaručuje efektívne odstránenie nečistôt, mastnoty a špiny aj z veľmi znečistených hrncov a panvíc. Bežný riad môžete súbežne umývať v hornom koši. Funkciu Intensive Zone je možné zvoliť spolu s mnohými programami, ktoré umývačka riadu Bosch SPV4EKX20E ponúka.

Efektívne využitie čistiacich prostriedkov

Správne dávkovanie čistiaceho prostriedku je dôležité pre optimálny výsledok umývania. Dávkovací asistent umývačky Bosch SPV4EKX20E sa postará o to, že čistiaci prostriedok sa bezo zvyšku rozpustí v špeciálnej záchytnej miske v hornej časti koša. Umývací prostriedok sa tak rozptýli rovnomerne po celom vnútrajšku umývačky riadu, takže umývanie je vo výsledku efektívnejšie a tichšie.

Umývačku Bosch SPV4EKX20E môžete ovládať jedným tlačidlom

Funkcia Obľúbený program umožňuje uložiť si kombináciu najpoužívanejšieho programu a prídavných funkcií, čo vám výrazne uľahčí ovládanie vašej inteligentnej umývačky Bosch SPV4EKX20E. Naprogramované nastavenie potom ľahko spustíte pomocou aplikácie Home Connect, alebo priamo stlačením tlačidla na ovládacom paneli umývačky. Skombinujte napríklad funkciu Extra Dry s programom Eco 50 °C a umývačku nastavte jediným dotykom. Vlastné spojenie programu a voliteľné funkcie vám ešte viac uľahčia umývanie riadu.

Desať rokov záruky na vnútorný priestor umývačky Bosch

Umývačka riadu Bosch SPV4EKX20E má špeciálnu povrchovú úpravu a pri jej výrobe sa používajú výrobné postupy prispôsobené materiálom, z ktorých je vyrobený interiér umývačky. Vďaka tomu vám môže výrobca ponúknuť 10-ročnú záruku proti korózii na celý vnútorný priestor umývačky, zvnútra smerom von. Navyše je umývačka Bosch SPV4EKX20E vybavená aj funkciou AquaStop, čo je dômyselný bezpečnostný systém, ktorý v prípade poruchy, alebo prasknutia hadice ihneď uzavrie prívod vody do umývačky. Ponúka tak 100 % ochranu proti škodám spôsobeným únikom vody.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
D Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
63 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
9 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,67 h (220 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
8,5 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
C Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla, Extra sušenie, Samočistenie Hotovo!
Programy umývania
Rýchly, Polovičná náplň Hotovo!
Všeobecné funkcie umývačky
Zvukový signál ukončenia umývania, Svetelná signalizácia fázy umývania, Automatické otváranie dverí Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
81,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
44,8 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, viete mi prosim povedat preco nie je tato umyvacka vhodna do IKEA kuchyne Metod? Nevieme na to prist. Rozmery nam sedia, aj pripajanie, ale zrejme nieco prehliadame. Vopred dakujem.

Dobrý den, jaká je prosím délka jednotlivých programů a lze případně program zkrátit? Děkuji za odpověď, Eva

Dobrý den, lze myčku napojit na studenou vodu? Nebo to jde pouze na teplou? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, je přívodní i odpadní hadice součástí dodávky? Děkuji

Dobrý den. Koupil jsem tuto myčku. Při prostudování návodu jsem nenašel informaci o tom, zda myčka "pozná" zda je v zásobníku tableta, anebo mycí prášek. U jiných myček existuje např.tlačítko a pokud je v zásobníku tableta, tak neodčerpává leštidlo a sůl... Děkuji za odpověď, Ruzicka

Diskusia a poradňa k BOSCH SPV4EKX20E
Príslušenstvo pre BOSCH SPV4EKX20E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SPV4EKX20E Serie 4.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií