Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Bosch SPV69T70EU

Zobraziť katalóg
Bosch SPV69T70EU
5 4 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, plne integrovaná, 10 súprav riadu, A++, 6 programov, 5 umývacích teplôt, funkcia IntenzivZone, VarioSpeed Plus, 1/2 náplň, HygienaPlus, systém košov VarioFlex Pro, príborová zásuvka VarioPro, 3 výškovo nastaviteľné polohy horného koša pomocou systému RackMatic, AquaStop, ActiveWater hydraulický systém, EcoSilenceDrive, AquaSenzor, auto 3 in 1, regeneračná elektronika, TimeLight
Kód:  BOMY2 Produktové číslo:  SPV69T70EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch SPV69T70EU

Vstavaná umývačka Bosch SPV69T70EU predstavuje nenahraditeľného pomocníka v každej modernej domácnosti. Umývačka pojme 10 súprav riadu a disponuje 6 možnosťami programov (3x auto, eco, rýchly, predumytie). Ide o veľmi úspornú umývačku s triedou spotreby energie A++, so spotrebou vody 9,5 l na cyklus a triedou účinnosti sušenia A. Umývačka tak prináša ďalšiu nespornú výhodu - nebude zaťažovať vašu peňaženku. Umývačku poháňa špeciálny EcoSilence Drive motor, ktorý je veľmi výkonný, odolný, tichý a efektívny.

Hlavné prednosti

  • Veľmi tichá prevádzka - 44 dB
  • VarioSpeed Plus - urýchlenie programu o 66 %
  • HygienePlus - antibakteriálne umývanie
  • Load Sensor, Aqua Sensor
  • Ostrekovacie rameno Duo Power na šetrné umývanie
  • Garancia bezpečnosti AquaStop
  • Funkcia IntenziveZone na obzvlášť špinavé riady
  • Systém ochrany skla
  • Výmenník tepla
  • Auto 3 v 1 - prispôsobí umývanie použitému umývaciemu prostriedku
  • Regeneračná elektronika - reguluje použitie zmäkčovača vody

Flexibilita vnútorného priestoru

Vnútorný priestor umývačky je riešený veľmi prakticky a umožňuje jednoduché vkladanie riadu vďaka variabilnému systému košov VarioFlex. Navyše môžete nastaviť výšku horného koša do troch polôh pomocou systému RackMatic. Horný aj spodný priestor tak môžete využiť presne podľa svojich potrieb.

Vnútri umývačky nájdete IntensiveZone, teda priestor určený na obzvlášť špinavé riady, ktoré budú dokonale umyté pomocou vyššieho tlaku striekania. Chúlostivejší riad môžete umývať v hornom koši. Určite oceníte funkciu TimeLight, ktorá na podlahu premieta zostávajúci čas do ukončenia umývacieho cyklu.

Praktické vylepšenia

Pri využití funkcie VarioSpeed Plus bude umývanie a sušenie až o 66 % kratšie a váš riad bude stále žiarivo čistý. Umývačka je tiež vybavená funkciou polovičnej náplne a možnosťou odloženého štartu až o 24 hodín.

Umývačka disponuje otočným Load senzorom, ktorý rozozná hladinu vody a poskytuje optimálne využitie vody podľa momentálneho využitia kapacity prístroja. Systém Aqua Senzor reguluje spotrebu vody v závislosti od stupňa znečistenia riadu.

Okrem ostrekovacieho ramena na dne je tu aj dvojité ostrekovacie rameno Duo Power umiestnené v hornom koši. Cielená cirkulácia vody zabezpečuje veľkú ohľaduplnosť pri umývaní pohárov a ďalšieho krehkého riadu.

Bezpečnostná funkcia AquaStop, technika striedavého umývania,dávkovací asistent alebo funkcia na antibakteriálne umývanie riadu HygienePlus - to sú ďalšie z mnohých noviniek, vďaka ktorým umývačka Bosch urobí z jednej z nenávidených domácich prác príjemnú a pohodovú činnosť.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba
Antikoro Hotovo!
Typ umývačky
Úzka Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Vstavaná Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
45 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Chcel by som sa opytat dve otazky. Nakolko mozem dat umyvacku az na koniec linky otazka znie moze mat odpadova rura cca 3m? Cital som ze umyvacka ma cerpadlo ktore bude zvysnu vodu tlacit ale pre istotu sa pytam ci to nieje vela. Druha otazka znie musi byt odpadova rura pod nejaky sklonom?

Dobrý den, tuto myčku si chceme koupit na chatu, kde celoročně netopíme (myčka tedy bude přes zimu ohrožena mrazem). V návodu je uvedeno, že se myčka může pomocí jednoho programu vypustit. Je zde skutečně jistota, že v myčce nezůstane po tomto úkonu vůbec žádná voda? Předem děkuji.

Dobrý den, zakoupili jsme tuto myčku, ale ještě ji nemáme zabudovanou. Zjistili jsme, že dvířka nedrží otevřená v žádné poloze. Rádi bychom věděli, zda je to vada, či se musí něco zmáčknout, aby dvířka držela otevřená, nebo zda až se na dveře namontuje přední díl skříňky-dvířka, tak dvířka myčky pak budou držet otevřené. Děkuji za odpověď.

Dobrý den,nikde není uvedeno zdali má myčka program sušení. Dále mi pak chybí kolik, kt. program trva v min. je možné doplnit? Děkuji.M.

Dobrý den, u myčky Bosch spv69t70eu uvádíte hloubku 55cm. Je skutečný rozměr přístroje nebo prostor nutný pro zástavbu (včetně místa na hadice....)? Děkuji

Kdy bude tato myčka skladem? Díky

Dobrý deň, Chcem sa spýtať či Bosch a Hotpoint vyžaduje pečiatku do záručného listu o montáži odborníkom pri vstavaných umývačkách? Ďakujem

Diskusia a poradňa k Bosch SPV69T70EU
Príslušenstvo pre Bosch SPV69T70EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SPV69T70EU.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií