AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSCH SPV6ZMX23E

Zobraziť katalóg
BOSCH SPV6ZMX23E + 10 rokov na prorezavění vany a doživotná záruka AquaStop
4,8 4 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu – úzka (45 cm), vstavaná a plne integrovaná, energetická trieda C, umyje až 10 súprav riadu na jeden cyklus (program ECO), zásuvka na príbory, odložený štart, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše, displej, vodný senzor, AquaStop, senzor naplnenia, pripojenie teplej vody, rýchle umývanie, premietanie informácií na podlahu, výmenník tepla, extra sušenie, dotykové ovládanie, svetelná signalizácia fázy umývania a tichý režim, rozmery 81,5 × 44,8 × 55 cm (V׊×H), čelný panel na dvierkach nie je súčasťou dodávky
Kód:  BOMY172 Produktové číslo:  SPV6ZMX23E Informačný list Stránky výrobcu

BOSCH SPV6ZMX23E

Dajte zbohom špinavému riadu na kuchynskej linke. Úzka umývačka riadu Bosch je široká iba 45 cm, preto je určená do menších kuchýň pre domácnosť s maximálne tromi členmi. Navyše, na zaplnenie stačí malé množstvo riadu. Je vhodná na inštaláciu do kuchynskej linky, a tak nenaruší celkový vzhľad vašej kuchyne. Vstavaná umývačka sa stane veľmi nenápadná a elegantná tým, že k nej necháte prirobiť dvierka v dekore kuchyne. Ovládací panel nájdete na hornej strane dvierok, a tak ho možno ovládať, iba keď je prístroj otvorený. Plne integrovaná umývačka pôsobí vkusným dojmom a nenaruší celkový dizajn vašej kuchyne. Umývačka BOSCH SPV6ZMX23E spadá do energetickej triedy C. Je zárukou nízkej spotreby energie pri vysokej kvalite umývania. Jej ekologický program zodpovedá spotrebe elektrickej energie 59 kWh. Má k dispozícii priestor až pre 10 súprav riadu na jeden umývací program. Úsporný program na umývanie zmiešaného riadu a príborov trvá 210 min. Umývačka má oveľa menšiu spotrebu, ako je to pri umývaní riadu pod tečúcou vodou. ECO program vie znížiť spotrebu vody až na 9,5 l. Rozmery umývačky riadu Bosch majú 81,5 × 44,8 × 55 cm (V × Š × H).

Umývačka riadu BOSCH SPV6ZMX23E ...
Umývačka riadu BOSCH SPV6ZMX23E Vlastnosti/technológia

Kľúčové vlastnosti umývačky riadu BOSCH SPV6ZMX23E

  • Inteligentné funkcie získate prepojením s mobilnou aplikáciou vďaka WiFi
  • Umývačka obsahuje príborovú zásuvku
  • Môžete využiť funkciu odloženého štartu
  • Koše možno nastaviť do určitej polohy v závislosti od výšky umývaného riadu
  • Umývačka disponuje praktickým displejom
  • Zabudovaný vodný senzor si sám nadávkuje umývací prostriedok, tlak, teplotu vody a počet oplachov
  • Na integrovanú funkciu aqua stop sa môžete spoľahnúť v prípade úniku vody z hadice
  • Úzka umývačka riadu sa postará o váš špinavý riad
  • Plne integrovaná umývačka zapadne do vašej kuchyne
  • Praktický senzor naplnenia upravuje množstvo spotrebovanej vody
  • Umývačku môžete napojiť na teplú vodu na úsporu energie
  • Disponuje programom rýchleho umývania
  • Súčasťou umývačky je aj výmenník tepla
  • Umývačka je vybavená funkciou extra sušenia
  • Programy ľahko navolíte vďaka dotykovému ovládaniu

Umývačka riadu Bosch disponuje hneď niekoľkými praktickými funkciami

Umývačka riadu BOSCH SPV6ZMX23E má k dispozícii zásuvku na príbory, ktorú môžete použiť aj na uloženie menších kuchynských pomôcok, napríklad varešiek či šálok na espresso. Iste sa vám bude hodiť funkcia odloženého štartu, s ktorou si nastavíte spustenie umývačky v dobe, ktorá vám najviac vyhovuje. Tak budete mať čistý a suchý riad vo chvíli, keď ho budete potrebovať. Koše možno nastaviť do určitej polohy v závislosti od výšky umývaného riadu. Umývačke nechýba ani praktický displej, ktorý vás bude informovať o prebiehajúcom programe. Umývačka riadu má k dispozícii funkciu vodného senzora, ktorá si sama nameria na základe tvrdosti, teploty a znečistenia vody potrebné množstvo čistiaceho prostriedku, tlak, teplotu vody a počet oplachov. To účinne znižuje spotrebu vody, energie a čistiaceho prostriedku. Pokiaľ začne unikať voda z hadice, môžete sa spoľahnúť na zabudovanú funkciu aqua stop, ktorá dokáže vypnúť umývačku riadu, odčerpať vodu a zavrieť prívodný ventil. Preto sa nemusíte obávať nečakanej nehody, keď bude umývačka zapnutá cez noc. Vstavaný senzor naplnenia upravuje spotrebu vody. Určuje potrebné množstvo vody v umývačke podľa naplnenia umývačky, v prípade potreby doplní čistú vodu počas cyklu. Môžete sa tak spoľahnúť, že váš riad bude vždy krásne čistý.

Umývačka riadu BOSCH SPV6ZMX23E Vlastnosti/technológia
Umývačka riadu BOSCH SPV6ZMX23E Lifestyle

Prácu vám zjednodušia jej funkcie

Energiu možno ušetriť vďaka možnosti napojenia umývačky na teplú vodu, čo vám zaistí menšie náklady na jej prevádzku. Využite rýchly program na umývanie riadu napríklad pri oslave, pri ktorých budete riad znova potrebovať. K výborným novinkám tohto modelu patrí premietanie informácií na podlahu, vďaka čomu budete mať prehľad o prebiehajúcom programe. Priamo pri nádrži je umiestnený výmenník tepla, ktorý zaistí požadovanú teplotu vody na umývanie riadu. V umývačke potom nie sú teplotné rozdiely, a sklenené a keramické nádoby tak nikdy nepopraskajú a zachovajú si svoj pôvodný vzhľad. Na účinnejšie sušenie napríklad plastového riadu je pripravená funkcia extra sušenia. Na ľahké ovládanie je k dispozícii dotykový displej. Priestor kuchyne nám umožňuje nielen variť, ale sa aj zabávať, pracovať a relaxovať. Vďaka tichej umývačke si môžeme užiť tieto aktivity bez rušenia. Umývačka riadu Bosch sa postará o dokonalú čistotu riadu bez vašej námahy. Ušetrený čas môžete venovať svojim koníčkom.

Umývačku so smart funkciami ocení každá domácnosť

Pri prepojení umývačky riadu Bosch s mobilným telefónom budete mať prístup k jej smart funkciám. K výhodám umývačky patrí ovládanie na diaľku. Zapnite umývanie riadu, aj keď nie ste doma. Ak nastane v umývačke porucha, všetky informácie o jej stave si jednoducho vyhľadáte v aplikácii. Umývačka riadu sama zistí poruchy a chyby a upozorní na to spotrebiteľa. Mobilná aplikácia obsahuje aj návod na používanie, preto ho môžete kedykoľvek využiť. Umývačka riadu Bosch dokáže kontrolovať spotrebu na diaľku. Vždy vám ukáže prehľad o vašej spotrebe vody alebo energie. Hlasoví asistenti umožňujú ovládanie umývačky odkiaľkoľvek. Zadajte slovné príkazy a umývačka vaše inštrukcie splní. Umývačka dokáže rozpoznať poruchu vďaka funkcii smart diagnosis a dokáže ponúknuť riešenie problému. Nemusíte tak strácať čas volaním technikovi, ktorý by vám prišiel poruchu odstrániť. Inteligentná umývačka riadu BOSCH SPV6ZMX23E sa zaraďuje medzi najlepších domácich pomocníkov.

Umývačka riadu BOSCH SPV6ZMX23E Technický nákres
Umývačka riadu BOSCH SPV6ZMX23E Technický nákres

Maximálna bezpečnosť a komfort

Ak by začala unikať voda z hadice, môžete sa spoľahnúť na zabudovanú funkciu aqua stop, ktorá dokáže vypnúť umývačku riadu, odčerpať vodu a zavrieť prívodný ventil. Z toho dôvodu sa nemusíte obávať nečakanej nehody, keď bude umývačka zapnutá cez noc. Senzor naplnenia upravuje spotrebu vody. Podľa počtu riadu v umývačke určí potrebné množstvo a v prípade potreby napustí počas umývacieho cyklu čistú vodu. Vy sa môžete spoľahnúť, že váš riad bude vždy krásne umytý.

Energetické hodnoty umývačky

Umývačka BOSCH SPV6ZMX23E má energetickú triedu C. Garantuje nízku spotrebu energie a zachovanie vysokej kvality umývania. Spotreba elektrickej energie pri spustení jej ekologického programu je nastavená na 59 kWh. Pohodlne do nej uložíte až 10 jedálenských súprav na jedno umytie. Úsporný program na umývanie zmiešaného riadu a príborov trvá 210 min. Vďaka umývačke použijete oveľa menej vody, než je tomu v prípade ručného umývania riadu pod tečúcou vodou. Spotrebu vody v programe ECO vie znížiť až na 9,5 l. Rozmery umývačky riadu Bosch dosahujú 81,5 × 44,8 × 55 cm (V × Š × H).

Umývačka riadu BOSCH SPV6ZMX23E Vlastnosti/technológia
Umývačka riadu BOSCH SPV6ZMX23E Energetický štítok

Údaje uvádzané na energetickom štítku umývačiek riadu:

  • V záhlaví je uvedený výrobca a model umývačky riadu
  • Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo)
  • kWh/annum: ročná spotreba energie, zodpovedá 100 cyklom v programe ECO
  • Počet súprav: kapacita štandardných súprav riadu v programe eco
  • Litre: spotreba vody v programe ECO v litroch na cyklus
  • Čas: trvanie programu ECO v h/min
  • dB: úroveň hluku šíreného vzduchom vyjadrená v dB(A) a trieda emisií hluku šíreného vzduchom

__________________________________________________________________

Kapacita umývačky sa udáva v počte štandardných sád riadu = jeden plytký tanier, jeden hlboký tanier, jeden dezertný tanierik, jeden hrnček, jeden pohár a jeden kompletný príbor. Prípustné odchýlky pri overovaní sú nasledovné: ročná spotreba energie, vody a trvania programu môžu byť o 10 % vyššia, trieda účinnosti sušenia o 19 % vyššia, hladina hluku musí byť rovnaká alebo niž

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi Hotovo!
Kompatibilita
Home Connect Hotovo!
Energetická trieda
C Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
59 kWh/100 c. Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
C Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
59 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
10 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,5 h (210 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
9,5 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
B Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla, Extra sušenie Hotovo!
Programy umývania
Rýchly, Tichý Hotovo!
Všeobecné funkcie umývačky
Dotykové ovládanie, Svetelná signalizácia fázy umývania, Premietanie informácií na podlahu Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
81,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
44,8 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,65 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
2,05 m (2,05 m) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. To je sice hezké, že zde je návod v PDF, ale proč není i v papírové podobě. 60 stran mám tisknout? myčka skoro za 20tis a není k tomu návod v češtině. Navíc když to je vestavěná myčka.

Dobrý den, je myčka vhodná pro systém IKEA METOD? Děkuji, Lukáš

Dobrý den, prosím o informaci, je-lí tato myčka plně vestavná, tedy jestli lze dvířka překryt v designu kuchyně. Dekuji Martin.

otevre se mycka automaticky po skonceni programu ?

Dobrý den, chci se zetpat na možnost připojení na teplou vodu? Je to nutnost? Nebo není a pokud připojíme myčku na studenou, jak se zvedne spotřeba. Děkuji

Dobry den, chcel by som sa spytat ci tento tovar bude este dostupny v priebehu tohto mesiaca. Dakujem za odpoved.

Dobry den, je mozne pouzivat na Slovensku integraciu s Alexou?

Píšete, že je to 60cm myčka a v detailech je šířka 44,8. Tak jak je to?

Dobry, je mozne upravit uhol (sklon) premietania lúča na podlahu,nakolko mi do jeho premietania ciastocne zasahuje spodna lista kuch.linky. Dakujem

Diskusia a poradňa k BOSCH SPV6ZMX23E
Príslušenstvo pre BOSCH SPV6ZMX23E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SPV6ZMX23E Serie 6.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií