PET AP+ plus nový vizuál

Bosch Styline MUM 52131

Zobraziť katalóg
Bosch Styline MUM 52131
4,6 11 hodnotení
Kuchynský robot biely/antracit, 700W, Multi-motion-drive dynamický planetárny pohon, 4 rýchlosti, momentový stupeň, automatická parkovacia poloha, rovnomerný nábeh motora, elektronické riadenie otáčok, multifunkčné rameno s 3 stupňami pohonu v rozdielnych polohách, nerezová nádoba 3.9l (2.7kg cesta), hnetací hák, šľahacie a miešacie metly, extra taštička na príslušenstvo, krájacie,strúhacie kotúče, plastový mixér 1.25l, mäsomlynček, transparentné veko s plniacim otvorom, DVD s receptami
Kód:  EAV3142b Produktové číslo:  MUM52131 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch Styline MUM 52131

Kuchynský robot BOSCH Styline MUM52131 sa stane stredobodom Vašej kuchyne a spoľahlivým pomocníkom pri príprave nepreberného množstva pokrmov. Chváli sa multi-motion-drive motorom s planetárnym pohonom pre tie najlepšie výsledky a možnosťou zvoliť jednu zo štyroch rýchlostí. K dispozícii je tiež momentový stupeň a automatická parkovacia poloha, ktorá po ukončení pracovného procesu pretočí pohon automaticky do parkovacej polohy. Multifunkčné rameno je tvorené konštrukciou, ktorá spája praktický úžitok, ergonomické ovládanie a všestranné možnosti použitia. Má veľkú silu a veľmi ľahko sa ovláda. Pripojenie rozličného príslušenstva je tiež veľmi jednoduché a rýchle.

Ostatne príslušenstvo je ďalšou dôležitou súčasťou kuchynských robotov, ktorým dodáva možnosti ďalších funkcií a typov prevádzky. Okrem nerezovej miešacej misy o objeme 3,9 litrov vybavené transparentným vekom s plniacim otvorom, je súčasťou tohto spotrebiča tiež hnetací hák, šľahacie a miešacie metly a tiež priebehový krájač s krájacím, strúhacím kotúčom. Na také množstvo príslušenstva sa hodí extra taštička, ktorá sa postará o vhodné skladovanie. Ďalej v balení nájdete nástavec mlynčeku, plastový mixér a tiež interaktívne DVD s nepreberným množstvom lahodných receptov.

Veľký dôraz je kladený tiež na bezpečnostné prvky, medzi ktoré patrí ochrana proti preťaženiu, poistka opätovného zapnutia alebo elektronické riadenie počtu otáčok. Prísavné gumové nožičky veľmi dobre fixujú spotrebič na pracovnej doske a poistka opätovného zapnutia chráni pred nepríjemnou nehodou. Rovnomerný nábeh motora predlžuje životnosť spotrebiča a zaisťuje tiež kvalitný výkon hneď od začiatku práce. Údržbu a čistenie prístroja je možné realizovať pomocou oplachu v umývačke, v prípade plastových častí. Za zmienku stojí tiež možnosť dovybavenia robota individuálnym príslušenstvom.

Parametre a špecifikácie:

Príkon:

700 W

Motor:
multi-motion drive
planetárny pohon

Počet rýchlostí:
4
momentový stupeň
automatická parkovacia poloha

Rameno:
multifunkčný s tromi stupňami pohonu v rozdielnych polohách

Plastová nádoba:
3,9 litrov
maximálne 2,7 kg cesta
transparentné veko s plniacim otvorom

Priebehový kotúč:
strúhací kotúč
strúhaciu kotúč
krájací kotúč

Ďalšia výbava a vlastnosti:
hnetací hák
šľahacie metly
miešacie metly
extra taštička na príslušenstvo
plastový mixér 1,25 l
mäsomlynček
interaktívne DVD s receptami
priehradka na kábel
ľahké čistenie
ochrana proti preťaženiu
poistka opätovného zapnutia
rovnomerný nábeh motora
elektronické riadenie počtu otáčok
prísavné gumové nožičky pre väčšiu stabilitu
možnosť dovybavenia zvláštnym príslušenstvom

Rozmery:
282 x280 x 271 mm

Hmotnosť:
7,43 kg

Farebné prevedenie:
biele/antracit

Parametre a špecifikácia

Objem misy
3,9 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
3 Hotovo!
Príkon
700 W Hotovo!

Materiál

Materiál plášťa
Nerez, Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
27,1 cm Hotovo!
Šírka
28,2 cm Hotovo!
Výška
28 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,43 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tento robot nový nebo už vrácený. Díky Jana

Výkon, je dostačující? Nebo radši vybrat variantu 900W?

Diskusia a poradňa k Bosch Styline MUM 52131
Príslušenstvo pre Bosch Styline MUM 52131 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH StyLine MUM 52131. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Styling Bosch MUM 52131.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií