Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TASSIMO TAS1007 Happy

Zobraziť katalóg
TASSIMO TAS1007 Happy
4,8 11 hodnotení
Kávovar na kapsuly tlak 3.3 bar, príkon 1400 W, objem nádržky na vodu 0.7 l, druh kapsúl: Tassimo, automatické vypnutie, cappuccino a latte, odkvapkávací systém, odvápňovací systém, samočistiaci systém a výškovo nastaviteľný podstavec, šírka 17.5 cm, výška 26.5 cm, hĺbka 30.5 cm, hmotnosť 2.1kg, farba béžová a čierna
Kód:  BSHKA005 Produktové číslo:  TAS1007 Stránky výrobcu

TASSIMO TAS1007 Happy

Dokonalá káva na každý deň

Elegantný kávovar na kapsuly TASSIMO TAS1007 Happy v čierno-bielej farbe vám pripraví obľúbenú kávu každý deň. Veľký výber nápojov mnohých značiek, perfektná kvalita každého pohára. Patentovaná technológia INTELLIBREW a jednoduchá a rýchla príprava sú kľúčovými vlastnosťami kávovaru TASSIMO.

Kapsulový kávovar TASSIMO TAS1007 Happy pre viac ako 40 nápojov

Máte chuť na nadýchané kapučíno, horúcu čokoládu alebo čaj? Prístroj na horúce nápoje a kapsulový kávovar TASSIMO TAS1007 Happy v jednom vás nesklame. Môžete si pripraviť viac ako 40 nápojov od rôznych obľúbených značiek. Kapsulový kávovar TASSIMO ľahko uspokojí chute celej rodiny.

TASSIMO Intellibrew

Pomocou patentovanej technológie INTELLIBREW™ sú nápoje v kávovaroch TASSIMO pripravené presne tak, ako majú byť – so správnou teplotou, správnym množstvom vody a správnym časom prípravy. Kávovar na kapsuly TASSIMO TAS1007 Happy načíta čiarový kód na kapsule. Výsledkom sú dokonale pripravené nápoje ako v najlepšej kaviarni.



Váš obľúbený nápoj jedným stlačením tlačidla

Príprava nápojov je s kapsulovým kávovarom TASSIMO TAS1007 Happy hračka. Vložte kapsulu a stlačením jedného tlačidla spustíte automatickú prípravu požadovaného nápoja bez akejkoľvek námahy.

Jednoduché čistenie kávovaru na kapsuly TASSIMO

Doprajte svojmu kávovaru na kapsuly TASSIMO dlhú životnosť pravidelným odstraňovaním vodného kameňa. Špeciálne vyvinuté odvápňovacie tablety účinne odstraňujú vodný kameň z vášho kávovaru. Zabezpečíte tak nielen dlhú životnosť kávovaru, ale aj optimálnu chuť všetkých pripravených nápojov.

Podstavec na poháre

Použite svoj obľúbený hrnček bez ohľadu na jeho veľkosť. Kapsulový kávovar TASSIMO TAS1007 Happy je vybavený flexibilným podstavcom, ktorý je výškovo nastaviteľný a možno ho dokonca celý odňať. Máte dostatok miesta na všetky typy pohárov a šálok.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 400 W Hotovo!
Tlak čerpadla
3,3 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
0,7 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!

Kapsuly

Druh kapsuly
Tassimo Hotovo!

Výbava

Príprava nápoja
Výškovo nastaviteľný podstavec Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
30,5 cm Hotovo!
Šírka
17,5 cm Hotovo!
Výška
26,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,1 kg Hotovo!

Farba

Farba
Béžová, Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TASSIMO TAS1007 Happy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TASSIMO TAS1007 Happy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TASSIMO TAS1007 Happy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TASSIMO TAS1007 Happy. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TASSIMO TAS1007 Happy.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií