Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bosch TASSIMO TAS1251 Vivy fialová

Zobraziť katalóg
Bosch TASSIMO TAS1251 Vivy fialová
4,8 13 hodnotení
Kávovar na kapsuly – 1300W, 3.3bar, prietokové ohrievanie, nádrž na vodu 0.7l, kapsuly T Disc, LED ukazovatele
Kód:  EAN3386f1 Produktové číslo:  TAS1251 Stránky výrobcu

Bosch TASSIMO TAS1251 Vivy fialová


Pripravte váš obľúbený nápoj stlačením jediného tlačidla

Pripravte si chutnú kávu alebo iný horúci nápoj v pohodlí vášho domova jednoduchým stlačením jediného tlačidla. Jednoducho vložte kapsulu T DISC s vašou obľúbenou príchuťou, naplňte nádržku vodou a TASSIMO sa už sám postará o prípravu lahodného nápoja, ktorý bude vďaka unikátnemu systému prietokového ohrievača hotový za okamih.


Menej priestoru, viac zábavy!

Vďaka malým rozmerom spotrebiča je kávovar TASSIMO obzvlášť priestorovo úsporný a nezaberie v kuchyni veľa miesta. Aj napriek kompaktnej veľkosti možno prístroj používať na prípravu širokého radu nápojov a značiek, ako všetky iné prístroje TASSIMO.


Úsporný režim

Po každom procese sparenia sa spotrebič automaticky prepne do pohotovostného režimu. Tento systém vám pomôže znížiť spotrebu energie vášho spotrebiča TASSSIMO bez akejkoľvek námahy a ušetríte tak náklady na vašu domácnosť. O aktuálnom stave prístroja vás budú informovať prehľadné LED ukazovatele.


vypnuté
Tassimo Intellibrew
 

Tassimo Intellibrew

Vďaka patentovanej technológii čiarového kódu INTELLIBREW sú nápoje pripravené kávovarom TASSIMO vždy perfektné. Kávovar si sám načíta údaje o správnom množstve vody a dobe a teplote sparovania z čiarového kódu na kapsule.

vypnuté
Krátká doba nahřívání
 

Krátka doba nahrievania

Vďaka inovatívnemu prietokovému ohrievaču zaberie zahrievanie prístroja len chvíľku a váš prvý horúci nápoj si môžete pripraviť za okamih. Vodu nie je nutné zahrievať ani medzi výrobou rôznych nápojov.

vypnuté
Jednoduché čištění
 

Jednoduché čistenie

Prístroj vám sám oznámi, kedy potrebuje odvápniť. Pomocou priloženého servisného disku so špeciálnym čiarovým kódom ľahko spustíte program na čistenie sparovacieho systému a odstránenie vodného kameňa.


vypnuté
Nastavitelný a vyměnitelný stojan na šálky
 

Nastaviteľný a vymeniteľný stojan na šálky

vypnuté
Vyjímatelná nádržka na vodu
 

Odnímateľná nádoba na vodu

vypnuté
Automatická úspora energie
 

Automatická úspora energie

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 300 W Hotovo!
Tlak čerpadla
3,3 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
0,7 l Hotovo!

Kapsuly

Druh kapsuly
Tassimo Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
24,9 cm Hotovo!
Šírka
19,9 cm Hotovo!
Výška
29,8 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Po uvareni kavy musim u kavovaru stat abych pripravu kavy sama vypla nebo si kavovar nastavi sam podle kapsle kolik ml kavy ma uvarit? Dekuji za odpoved

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či sa dajú použiť aj plnitelné kapsule do kávovaru? Ďakujem za odpoveď

Dobry den, v reklame jsem videla,ze prave probiha akce na kavovar, rada bych se zetala, jaky produkt je ke kavovaru a zda je v balení i sklo na pripravu kavy. Dekuji

Dobrý deň...ako je to s tou valentínskou zľavou? Ku kúpe kávovaru by mali byť zadarmo 2 hrnčeky a kapsule lenže na stránke to nikde nemáte...Ďakujem

Zdravím Vás chcem sa spytat na akciu na bosch tassimo vivy, ci je k tomu zdarma 3 balenia kapsul po 8ks a ktore znacky ci len oreo, dakujem

Dobrý den, má tento kávovar automatické nastavení množství vody ? Díky

Dobrý den, prosím Vás,jsou stále k dispozici kávovary? i s dárkem??a je to u všech,nebo pouze fialový a červený? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Bosch TASSIMO TAS1251 Vivy fialová
Príslušenstvo pre Bosch TASSIMO TAS1251 Vivy fialová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TASSIMO TAS1251 Vivy fialová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch TASSIMO TAS1251 Vivy lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch TASSIMO TAS1251 Vivy lila.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií