Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BOSCH TASSIMO TAS5542EE čierny

Zobraziť katalóg
BOSCH TASSIMO TAS5542EE čierny
4,7 21 hodnotení
Kávovar na kapsuly – 1300W, 3.3bar, prietokové ohrievanie, nádrž na vodu 1.4l, kapsuly T-Disc, inteligentné rozpoznanie čiarového kódu kapsuly–automatické nastavenie, LED ukazovatele, filtračný systém Brita
Kód:  EAN3385c Produktové číslo:  TAS5542EE Stránky výrobcu

BOSCH TASSIMO TAS5542EE čierny

Plne automatická príprava stlačením jedného tlačidla

Automatický domáci kávovar BOSCH Tassimo TAS5542EE sa predstavuje ako skvelo vyzerajúci dizajnový prístroj, ktorý si vás ihneď získa minimalistickým hladkým lesklým povrchom a chrómovými doplnkami. Svoj obľúbený nápoj získate prostredníctvom tohto kávovaru naozaj rýchlo – plne automatická príprava stlačením jedného tlačidla vyrieši všetko za vás. LED ukazovatele informujú o stave prístroja a vy tak máte vždy všetko pod kontrolou.


BOSCH TASSIMO TAS5542EE
 

Vychutnajte si kávu naplno

Kávovar BOSCH Tassimo TAS5542EE je určený na použitie s kvalitnými kávovými kapsulami T-Disc, ktoré sú dostupné v mnohých rôznych príchutiach a typoch nápojov. Milovníci mliečnych nápojov ocenia špeciálnu inovatívnu technológiu tekutého mlieka priamo vnútri kapsule a na svoje si prídu aj vyznávači espressa v talianskom strihu. Navyše kávovar disponuje inteligentným rozpoznávaním čiarového kódu kapsuly a vykoná na základe tohto rozpoznania všetky potrebné nastavenia automaticky.


Espresso BOSCH Tassimo TAS5542EE sa prispôsobí každému používateľovi

Kávovar BOSCH Tassimo TAS5542EE sa dokonale prispôsobí každému používateľovi – stačí len zvoliť intenzitu nápoja presne podľa osobných preferencií. Vďaka jedinečnému systému prietokového ohrievača je príprava rýchla a čistá. Nechýba ani dostatočne objemný odnímateľný zásobník na vodu.

BOSCH TASSIMO TAS5542EE
 

BOSCH TASSIMO TAS5542EE
 

Nechýba poistka proti nechcenému spusteniu sparenia

Hlavu si nemusíte lámať ani s veľkosťou hrnčekov či pohárov – výškovo nastaviteľný a vyberateľný podstavec na šálky s antikorovou mriežkou si poradí s akýmkoľvek typom a výškou. Veľký dôraz je kladený tiež na bezpečnostné prvky, reprezentované automatickým bezpečnostným vypnutím pri otvorení hlavy prístroja a tiež bezpečnostnou poistkou, ktorá zabraňuje nechcenému spusteniu sparenia.


Kľúčové vlastnosti kávovaru BOSCH Tassimo TAS5542EE

  • Prietokové ohrievanie
  • Nádrž na vodu 1,4 l
  • Kapsuly T-Disc
  • Inteligentné rozpoznanie čiarového kódu kapsule
  • LED ukazovatele
  • Filtračný systém Brita
 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, do tohto kávovaru môžem použiť kapsule od značky Tassimo? Lebo nerozumiem tomu. Je tam napísané kapsule T-disc. Ďakujem za odpoveď

Je tento kávovar pouze na cappuccino nebo lze připravit i překapávané kafe? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k BOSCH TASSIMO TAS5542EE čierny
Príslušenstvo pre BOSCH TASSIMO TAS5542EE čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TASSIMO TAS5542EE černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH TASSIMO TAS5542EE Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH TASSIMO TAS5542EE Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH Tassimo TAS5542EE, fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií