Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bosch TDA502412E

Zobraziť katalóg
Bosch TDA502412E
4,0 1 hodnotení
Žehlička - 2400W, konštantná para 40g/min, parný ráz 180g, žehliaca plocha CeraniumGlissée, plynulá regulácia pary, AntiCalc
Kód:  EAD6021r Produktové číslo:  TDA502412E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch TDA502412E

Spoľahlivá naparovacia žehlička značky Bosch je špičkovým pomocníkom pri žehlení a vyniká ako moderným dizajnom, tak aj celým radom užitočných funkcií. Medzi najväčšie výhody patrí veľmi nízka spotreba energie aj vody, premyslený bezpečnostný systém a použitie žehliacej plochy Ceranium Glissée. Tá je vybavená parnými kanálikmi a 3 fázovým dizajnom pre optimálnu distribúciu pary, vďaka čomu ponúka perfektnú kĺzavosť a maximálnu šetrnosť ku všetkým materiálom.

Hlavné prednosti

  • Žehliaca plocha Ceranium Glissée pre hladké žehlenie bez záhybov
  • Tlačidlo Eco znižuje o 25 % spotrebu energie a o 35 % spotrebu vody
  • Ľahké plnenie vodou vďaka veľkému uzatváraciemu otvoru
  • Variabilné nastavenie pary v piatich stupňoch
  • Trojnásobná čistiaca funkcia 3 AntiCalc

Navrhnutá pre ľahké žehlenie

Výkon žehličky dosahuje 2400 W, parný ráz v hodnote až 180 gramov za minútu je potom zárukou precízne vyžehleného oblečenia. Množstvo permanentnej pary si môžete ľubovoľne nastaviť v piatich stupňoch, systém Advanced Steam potom vďaka novému tvaru a usporiadaniu parných kanálikov zaisťuje špičkovú distribúciu pary. Žehlička využíva vertikálne naparovanie, vďaka ktorému môžete pohodlne žehliť záclony či oblečenie na ramienku. V neposlednom rade oceníte funkciu sprej a nerezovú žehliacu špičku so špeciálnou drážkou na gombíky.

 

Komfortná obsluha a údržba

Žehlička je vybavená trojnásobnou čistiacou funkciou, a to vďaka integrovanému samočistiacemu systému self-clean, calc'n clean a systému Anticalc, ktorý slúži na automatické odvápnenie žehličky. Nechýba ani funkcia DripStop, ktorá zabraňuje kvapkaniu vody zo žehliacej plochy pri nízkej teplote. Veľký otvor QuickFill zaručuje bleskové dopĺňanie aj vylievanie vody z extra veľkého transparentného zásobníka s objemom 320 ml.

Pre väčšiu bezpečnosť disponuje žehlička funkciou Secure, ktorá zaisťuje jej automatické vypnutie pri preklopení v troch polohách, ďalším bezpečnostným prvkom je svetelná signalizácia prevádzky. Pre jednoduchú manipuláciu je opatrená extra dlhým textilným káblom s dĺžkou 2,5 metra, pohodlným držadlom Soft Touch a ergonomickými tlačidlami ideálnej veľkosti.

 
 

Parametre a špecifikácia

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!
Bezpečnostné prvky
Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu) Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!
Bezpečnostné prvky
Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu) Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 400 W Hotovo!
Parný výkon
40 g/min Hotovo!
Parný ráz
180 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch TDA502412E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TDA502412E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch TDA502412E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch TDA502412E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch TDA502412E.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií