AD homeoffice AD homeoffice

Bosch TDA502412E

Zobraziť katalóg
Bosch TDA502412E
4,7 3 hodnotení
Žehlička 2400W, konštantná para 40g / min, parný ráz 180g, žehliaca plocha CeraniumGlissée, plynulá regulácia pary, AntiCalc
Kód:  XXEAD6021r Produktové číslo:  TDA502412E Stránky výrobcu

Bosch TDA502412E

Spoľahlivá naparovacia žehlička značky Bosch je špičkovým pomocníkom pri žehlení a vyniká ako moderným dizajnom, tak aj celým radom užitočných funkcií. Medzi najväčšie výhody patrí veľmi nízka spotreba energie i vody, premyslený bezpečnostný systém a použitie žehliacej plochy Ceranium glissée. Tá je vybavená parnými kanálikmi a 3 fázovým dizajnom pre optimálnu distribúciu pary, vďaka čomu ponúka perfektnú kĺzavosť a maximálnu šetrnosť ku všetkým materiálom. 

hlavné prednosti

  • Žehliaca plocha Ceranium glissée pre hladké žehlenie bez záhybov
  • Tlačidlo Eco znižuje o 25% spotrebu energie ao 35% spotrebu vody
  • Ľahké plnenie vodou vďaka veľkému uzatváraciemu otvoru
  • Variabilné nastavenie pary v piatich stupňoch
  • Trojnásobná čistiaca funkcia 3 AntiCalc

Navrhnutá pre ľahké žehlenie

Výkon žehličky dosahuje 2400 W, parný ráz v hodnote až 180 gramov za minútu je potom zárukou precízne vyžehleného oblečenie. Množstvo permanentnej pary si môžete ľubovoľne nastaviť v piatich stupňoch, systém Advanced Steam potom vďaka novému tvaru a usporiadanie parných kanálikov zaisťuje špičkovú distribúciu pary.Žehlička využíva vertikálne naparovanie, vďaka ktorému môžete pohodlne žehliť záclony či oblečenie na ramienku. V neposlednom rade oceníte funkciu sprej a nerezovou žehliacou špičku so špeciálnou drážkou na gombíky.

Komfortná obsluha a údržba

Žehlička je vybavená trojnásobnou čistiace funkcií, a to vďaka integrovanému samočistiacemu systému self-clean, calc'n clean a systému Anticalc, ktorý slúži na automatické odvápnenie žehličky. Nechýba ani funkcia DripStop, ktorá zabraňuje kvapkanie vody z žehliacej plochy pri nízkej teplote. Veľký otvor QuickFill zaručuje bleskové doplňovanie aj vylievanie vody z extra veľkého transparentného zásobníka s objemom 320 ml. 

Pre väčšiu bezpečnosť disponuje žehlička funkciou Secure, ktorá zaisťuje jej automatické vypnutie pri preklopení v troch polohách, ďalším bezpečnostným prvkom je svetelná signalizácia prevádzky. Pre jednoduchú manipuláciu je opatrená extra dlhým textilnom káblom s dĺžkou 2,5 metra, pohodlným držadlom Soft Touch a ergonomickými tlačidlami ideálnej veľkosti. 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch TDA502412E
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TDA502412E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch TDA502412E.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií