PET AD homeoffice

BOSCH WAN28160CS

Zobraziť katalóg
BOSCH WAN28160CS
4,8 5 hodnotení
Práčka s predným plnením – A+++ (-10%)/A/B, 1400ot./min., kapacita 7kg, hlučnosť 54/75dB, program rýchly/mix, AlergiePlus, ActiveWater množstevná automatika, 3D-Aqua-Spar systém, VarioPerfect, kontrola nevyváženosti, ukazovateľ predávkovania detergentom, EcoSilence Drive, 84.8×59.8×55cm
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  FAP1602z Produktové číslo:  WAN28160CS Stránky výrobcu
BOSCH WAN28160CS 350,96 € Zánovné

BOSCH WAN28160CS

BOSCH WAN28160CS je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

BOSCH WAN28160CS

Energeticky úsporný a tichý motor s 10-ročnou zárukou

Tieto efektívne a tiché bezuhlíkové motory už viac ako 25 rokov sústavne vyvíjame, testujeme a vyrábame vo vlastnej továrni v Michalovciach na Slovensku. Vďaka ich konštrukčnému riešeniu s využitím permanentných magnetov je eliminovaný hluk, vibrácie a motor zostáva stále chladný. Nedochádza tak k energetickým stratám vplyvom trecej teploty, čo zabezpečuje jeho dlhodobú životnosť.

BOSCH WAN28160CS

Ušetrite až 65 % času alebo 50 % energie

So systémom VarioPerfect môžete nastaviť väčšinu programov tak, aby prebehli rýchlejšie alebo efektívnejšie s pomocou funkcií SpeedPerfect a EcoPerfect. Tým skrátite čas až o 65 % alebo spotrebu energie až o 50 %.

BOSCH WAN28160CS

Program AlergiePlus: špeciálne vyvinutý pre potreby alergikov

Program AlergiePlus je ideálny najmä pre ľudí s citlivou a podráždenou pokožkou. Špeciálne navrhnutý prací cyklus, dlhšia fáza ohrevu a doplňujúce plákanie znižujú maximálnym spôsobom množstvo alergénov.


BOSCH WAN28160CS

Ušetrite si ručné pranie

Obzvlášť šetrný program vlna/ručné pranie beží iba rýchlosťou 27 otáčok za minútu (bežne: 50 otáčok/min.) a využíva len mierne pohyby pracieho bubna s vhodnými prestávkami. A aby si vlnená bielizeň uchovala svoj pekný tvar, nasleduje na konci programu šetrné odstreďovanie.

BOSCH WAN28160CS

Inteligentné riešenie pre zabudnuté kusy bielizne

Či už zabudnete ponožku alebo tričko – s funkciou Reload teraz môžete pozastaviť už spustený prací cyklus a otvoriť dvere práčky, aby ste mohli pridať akúkoľvek zabudnutú bielizeň do bubna.

BOSCH WAN28160CS

Český panel a veľký displej pre jednoduché ovládanie

Vďaka ovládaciemu panelu v češtine a veľkému dotykovému LED displeju je ovládanie práčky jednoduché, prehľadné a intuitívne. Na displeji môžete sledovať nielen priebeh programu a čas zostávajúci do konca, ale aj odporúčané náplne a indikáciu spotreby.


BOSCH WAN28160CS

Šetrite peniaze a chráňte životné prostredie

Prietokový senzor a senzor, ktorý meria hladinu vody v bubne, sa spoločne postarajú o to, že je vždy použité to presné množstvo vody – v závislosti od druhu bielizne a jej množstva. Súčasne vďaka optimalizovanému prísunu vody sa bielizeň v pracom bubne nasaje oveľa rýchlejšie a rovnomernejšie, a tak je každá kvapka aktívne a efektívne využitá.

BOSCH WAN28160CS

Môžete prať aj zatiaľ čo vaše dieťa spí

Kruhovitá štruktúra bočných panelov zaisťuje väčšiu stabilitu a znižuje vibrácie spôsobené otáčaním bubna. Okrem toho dodatočná izolácia tiež znižuje hluk, takže práčka je veľmi tichá aj pri odstreďovaní.

BOSCH WAN28160CS

Nemecká technológia

Či už preferujete rýchlosť alebo úsporu energie, kvalitná nemecká technológia vám umožní si prispôsobiť pranie vašim predstavám.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v informacích, které jsem našla, se píše doba praní při 40° i při 60° 200min (nezávisle na množství prádla). Zdá se mi to moc, není to jen nějaký automaticky napsaný čas při vyplnování informací?

Je u této pračky nějak řešen zásobník na tekutý prací prostředek? U praček jiných značek je třeba vkládací vanička do násypky, nebo mechanická záklopka, ale u praček značky Bosch jsem nic takového nenašla...

Dobrý den, mám dotaz k tlačítkům na ovládacím panelu pračky: V manuálu pračky se píše, že se "ovládají pouze jemným dotykem", jedná se tedy o "citlivá" mechanická tlačítka, nebo o dotykový display?

Dobrý den, rádi bychom zakoupili tuto pračku. Hledáme k ní však i sušičku, která by šla umístit na pračku. Zatím jsem ale žádnou takovou nenašla, zdá se mi, že všechny mají větší rozměr než pračka?? Můžete mi prosím doporučit k této pračce sušičku, abych mohla zakoupit celý set? Děkuji.

Zaruka 10 rokov na motor plati aj pre tuto pracku?

Príslušenstvo pre BOSCH WAN28160CS
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií