Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSCH WTH85201BY

Zobraziť katalóg
BOSCH WTH85201BY
4,8 28 hodnotení
Sušička prádla – A++, kapacita 7kg, hlučnosť 65dB, 15 programov, objem bubna 112l, odložený štart, senzorové sušenie, V׊×H 84.2×59.8×59.9cm, EasyClean filter pre jednoduchú údržbu, technológia AutoDry, systém šetrného sušenia SensitiveDrying, AntiVibration Design
Kód:  FAP1603p Produktové číslo:  WTH85201BY Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH WTH85201BY


Nestíha vám bielizeň schnúť na šnúre? Sušička Bosch WTH85201BY rýchlo a úsporne zvládne všetku prácu za vás. Do veľkého bubna s objemom 112 litrov pohodlne naskladáte až 7 kg bielizne. Samotné sušenie prebieha za príjemnej prevádzkovej hlasitosti 65 dB. Priebeh sušiaceho cyklu môžete sledovať pomocou LED displeja. Sušička navyše patrí do energetickej triedy A++, čo znamená, že spotrebuje len minimum elektriny.


Bosch WTH85201BY – Nemecká technológia
 

Nemecká technológia

Či už preferujete rýchlosť alebo úsporu energie, kvalitná nemecká technológia vám umožní prispôsobiť si pranie vašim predstavám.

Bosch WTH85201BY – EcoSilence Drive kompresor
 

Kompresor EcoSilence Drive

Extrémne efektívny a tichý kompresor si obľúbite nielen vďaka jeho výkonnosti, ale aj dlhej životnosti.

Bosch WTH85201BY – AntiVibration
 

AntiVibration Design

Kruhovitá štruktúra bočných panelov zaisťuje väčšiu stabilitu a znižuje vibrácie spôsobené otáčaním bubna. Okrem toho dodatočná izolácia tiež znižuje hluk.


Bosch WTH85201BY – EasyClean filter
 

EasyClean filter

Pomocou tejto funkcie je čistenie filtra pri kondenzátore o poznanie ľahšie. Že je potrebné vyčistiť spoznáte podľa dobre viditeľného indikátora.

Bosch WTH85201BY – SensitiveDrying
 

Šetrné sušenie SensitiveDrying

Antikorový bubon sušičky má unikátny povrch, ktorý umožňuje prístup teplého vzduchu zo všetkých strán. Spolu s asymetricky zakrivenými unášačmi s mäkkým povrchom bubon zaisťuje bielizni tú najjemnejšiu starostlivosť.

Bosch WTH85201BY – ECARF
 

Pečať kvality ECARF

Trpíte na citlivú pokožku? Pečať kvality ECARF zaručuje, že bielizeň, ktorá prejde sušičkou bude k vašej pokožke aj naďalej šetrná.


Bosch WTH85201BY – AutoDry
 

Systém AutoDry

Inteligentné senzory neustále merajú teplotu a zostatkovú vlhkosť v bielizni. Chcete ju po sušení žehliť? Alebo rovno vyskladať do skrine? Vďaka systému AutoDry bude bielizeň vysušená presne tak, ako si želáte.

Bosch WTH85201BY – ActiveAir
 

Technológia ActiveAir

Jedna z najúspornejších vychytávok sušičky spočíva v tom, že vzduch ohrieva pomocou tepelného čerpadla, ktoré účinne využíva prítomné teplo. Tradičné kondenzačné sušenie sa s Technológiou ActiveAir nedá porovnať.

Bosch WTH85201BY – Načechrávanie
 

Načechrávanie

Ak chcete mať bielizeň ako novú, využite funkciu našuchorenia, ktorá sa aktivuje po sušení. Cyklus trvá až dve hodiny, avšak môžete ho kedykoľvek prerušiť a bielizeň vybrať.

 
  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Spotreba energie
1,7 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
212 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,7 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
212 kWh/annum Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
59,9 cm Hotovo!
Šírka
59,8 cm Hotovo!
Výška
84,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
51 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie sušičky
Odložený štart, Rýchly program, Detská poistka Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám pračku Indesit hloubka 50cm a chtěl bych si koupit tuto sušičku Bosch WTH85201BY bílá hloubka je cca 65cm. Chtěl bych se zeptat, jaký mezikus koupit, aby pasoval. Děkuji za odpověď.

Hello, Is that possible to change the door opening direction ?

Dobrý deň, mam práčku slim , 60×45cm, chcem kúpiť sušičku a umiestniť ju na práčku, da sa umiestniť aj 60x60cm sušička na tu moju práčku? Dakujem

Dobrý deň, v sekcii "Úzke sušičky čo 45 cm" máte väčšinu sušičiek s hĺbkou cca 59 cm. Ako tomu treba rozumieť? Hľadám sušičku vhodnú na práčku s horným plastovým dielom o rozmeroch 59 cm x 43 cm.

Dobry den, chcel by som sa opytat aky je rozdiel medzi tymito susickami kedze neviem to najst. Bosch WTR85V00BY BOSCH WTH85201B Dakujem Tomas

Dobrý den, prosím vás, mám pračku bosch a sháním i sušičku u vás, nicméně pračka je ve verzi slim čili 45cm hloubka. Napadá vás jak to zkombinovat slim pračku a tuhle sušičku? Děkuji.

Dobrý den prosím o radu je možné sušičku Bosch WTH85201BY postavit na pračku Bosch WAQ 2446KBY,která má vrchní desku jen 53cm hlubokou nebude v tom problém a případně jaký mezikus použít moc děkuji.

Dobrý den, má tato sušička parní funkci, aby se prádlo po vyndání už nemuselo žehlit? Děkuji za odpověď.

dobrý den, chtěl bych si pořídit sušičku BOSCH WTH85201BY a mám pračku Samsung WF80F5E0W2W/LE. doporučíte prosím jaký zvolit mezikus, abych mohl sušičku postavit na pračku? Předem děkuji.

Dobrý den, můžu umístit tuto sušičku na pračku BOSCH WAT24360BY, popřípadě mi poraďte přechodový díl. Díky

123...
Diskusia a poradňa k BOSCH WTH85201BY
Príslušenstvo pre BOSCH WTH85201BY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH WTH85201BY.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií