Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BOSCH WVH30542EU

Zobraziť katalóg
BOSCH WVH30542EU
5 5 hodnotení
Práčka so sušičkou A, 7 / 5kg, 1500ot./min., 46dB, 15 programov, odložený štart, Aqua Stop, typ motora EcoSilence Drive, funkcie Reload, Air CONDENSATION Technology: kondenzácia vody pomocou vzduchu a tým minimálna spotreba vody počas sušenia, samočistiaci kondenzátor, VarioPerfect, vnútorné osvetlenie, rozmery 84.8x59.8x59cm
Kód:  FAP1602k Produktové číslo:  WVH30542EU Stránky výrobcu

BOSCH WVH30542EU


Nestíha vám bielizeň schnúť na šnúre? Pračka so sušičkou Bosch WVH 30542 EU rychle a úsporně zvládne prácu za vás.Do bubna s objemom 56 litrov pohodlne naskladáte až 7 kg bielizne pri praní a 4 kg pri sušení. Samotné sušenie prebieha za príjemnej prevádzkovej hlasitosti 61 dB. Navyše 10 ročná záruka na motor ponúka nulové starosti so skorou výmenou práčky.


vypnuté
Bosch WVH 30542 EU - Nemecká technológia

Nemecká technológia

Či už preferujete rýchlosť alebo úsporu energie, kvalitná nemecká technológia vám umožní si prispôsobiť pranie vašim predstavám.

vypnuté
Bosch WTW85460B - EcoSilence Drive kompresor

Motor EcoSilence Drive

Extrémne efektívny a tichý motor si obľúbite nielen vďaka jeho výkonnosti, ale aj dlhej životnosti.

vypnuté
Bosch WVH 30542 EU - AntiVibration

AntiVibration Dizajn

Kruhovitá štruktúra bočných panelov zaisťuje väčšiu stabilitu a znižuje vibrácie spôsobené otáčaním bubna. Okrem toho dodatočná izolácia tiež znižuje hluk.


vypnuté
Bosch WVH 30542 EU - VarioPerfect

Pranie rýchlo a úsporne

Skráťte čas prania o 60 % a ušetrite až 50 % energie vďaka voliteľnému programu VarioPerfect.

vypnuté
Bosch WVH 30542 EU - ActiveAir

Sušenie ActiveAir

Jedna z najúspornejších vychytávok prístroja spočíva v tom, že vzduch ohrieva pomocou tepelného čerpadla, ktoré účinne využíva prítomné teplo. Tradičné kondenzačné sušenie sa s Technológiou ActiveAir nemôže merať.

vypnuté
Bosch WVH 30542 EU - Načechrávání

Našuchorené bielizeň

Ak chcete mať bielizeň ako novú, využite funkciu našuchorenia, ktorá sa aktivuje po sušení. Cyklus trvá až dve hodiny, avšak môžete ho kedykoľvek prerušiť a bielizeň vybrať.


vypnuté
Bosch WVH 30542 EU - AquaStop

Ochrana pred únikom vody

Spoľahlivý systém AquaStop vás ochráni pred škodami spôsobenými vodou. Perte bezpečne s doživotnou zárukou!

vypnuté
Bosch WVH 30542 EU - Reload

Štart/Pauza s re-load funkciou

Pridajte zabudnutú bielizeň na pranie aj po jeho začiatku. V závislosti na fáze prania môžete pomocou funkcie re-load pozastaviť prací program a pridať zabudnutú bielizeň do bubna.

vypnuté
Bosch WVH 30542 EU - AntiStain

Oblečenie bez škvŕn

Zatočte so škvrnami od tukov, červeného vína alebo trávy. Systém AntiStain si dokáže poradiť s 16 typmi škvŕn, a to bez pridania predpierania alebo špeciálnych chemických prostriedkov.


vypnuté
Bosch WVH 30542 EU - SelfCleaning

Samočistiaci kondenzátor

Bez pravidelného čistenia kondenzátora dochádza k zníženiu účinnosti sušenia, pričom spotreba energie narastá. Bezúdržbový kondenzátor s funkciou SelfCleaning robí za vás túto prácu automaticky sám. Tým zachováva kvalitu vašej bielizne, šetrí váš čas a je aj šetrný k životnému prostrediu.

vypnuté
Bosch WVH 30542 EU - AutoDry

Sušenie na mieru

Inteligentné senzory neustále merajú teplotu a zostatkovú vlhkosť v bielizni. Chcete ho po sušení žehliť? Alebo rovno vyskladať do skrine? Vďaka systému AutoDry bude bielizeň usušená presne, ako si prajete.

vypnuté
Bosch WVH 30542 EU - Program pro svěží prádlo

Parný program

Naplňte nádržku destilovanou vodou, vyberte jeden z ponúkaných parných programov a nechajte Bosch WVH 30542 EU nech sama odstrání pomačkanie a obnoví bielizni sviežosť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, u výrobku je informace, že 5ks je na cestě, ale termín dodání je neznámý. Nevíte, aspoň orientačně, kdy zboží dorazí?

Dobrý den, prosím, jak dlouho cca trvá program sušení? Děkuji

Dobry den, od znamej som sa dozvedela, ze samostatne susuicky maju taku nadobku na necistotyb ktore pozbiera zo satstva (vlasy, prach, zvieracie chlpy...) a ze je to dobre....ma nejaka kombinovana pracka so susickou takuto vymozenost? Dakujem za odpoved

Dobrý den, lze na této pračce otočit dvířka, aby se otvírala na druhou stranu? Pokud ne, doporučíte nějakou kombinovanou, která to umí? Děkuji

Dobry den, Mam 2 dotazy. 1) Co znamena pouzite zbozi? 2) da se produkt nyni zakoupit a odvezt si ho az napr za 2 mesice? Dekuji, Hanusova

Dobrý den, budete mít ještě někdy tento produkt v nabídce? Děkuji

Dobry den. Co vse je treba pro pripojeni prwcky se susickou? Staci standartne jeden privod studene vody a jeden vyvod domodpadu nebo susicka potrebuje vlastni hadice? Dekuji.

Dobry den, mohu se zeptat, kdy bude produkt dostupny ke koupi? Opravdu bude skladem az 18. 12.? Dekuji

Dobrý deň, prosím Vás aká je dĺžku hadice + samotné škrobenie (3/4 ?) prívodnej hadice na napojenie na vodu...aby som sa vedel zariadiť ešte pred kúpou spotrebiča. Ďakujem

Srážení prádla? Kvalita sušení? Poruchovost?

123
Diskusia a poradňa k BOSCH WVH30542EU
Príslušenstvo pre BOSCH WVH30542EU
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH WVH30542EU.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií