AD homeoffice AD homeoffice

BOSE Acoustimass 6 V čiernej

Zobraziť katalóg
BOSE Acoustimass 6 V čiernej
Reproduktory 5,1, Virtually Invisible Series II, aktívny subwoofer Acoustimas s jedným driverom, kompatibilný s DTS/Dolby Digital 5.1, regulátor basov a LFE
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  BOS904l2 Produktové číslo:  B 720960-2100
BOSE Acoustimass 6 V čiernej Predaj skončil

BOSE Acoustimass 6 V čiernej

Svetoznáma spoločnosť BOSE prináša na trh novinku, ktorá vás doslova ohromí. Či už ste laik alebo ostrieľaný hudobný profesionál, iste dokážete oceniť kvalitný zvuk, dunivé basy, prepracované výšky a hlboké rytmy stredov, to všetko vtesnané do malých dizajnových reproduktorov, ktoré svojou jednoduchosťou ladia s vaším interiérom. Zostava 5.1 Sound systém v sekunde premení izbu na miesto plné unikátnej hudobnej zábavy. Päť reproduktorov dokáže vytvoriť tak neuveriteľnú zvukovú kulisu, že si budete pripadať ako by ste sa preniesli z kresla vašej izby na živý koncert obľúbenej kapely, alebo do stredu diania akčného filmu!

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálne pre stredne veľké a malé miestnosti
  • Všetky komponenty v jednom balení
  • Neviditeľné dizajnové reproduktory
  • Silné basy vďaka Acoustimass modulu
  • Regulácia basov a hlasitosti priamo na module

Nenápadne sa len tvária

Základom tejto zostavy sú dvojité reproduktory Invisible series II cube speakers, ktoré nepresahujú výšku ani 10 cm. Iste vás ohromí, ako ľahko splynú s interiérom izby, spálne alebo konferenčnej miestnosti. Nenechajme sa zmiasť veľkosťou, tieto malé škatuľky zvládnu svojím výkonom prekonat aj svoje oveľa väčších kolegov, a ohromiť vás svojím hudobným prednesom ktorý budete chcieť počuť znovu a znovu. V pasívnom basovom module Acoustimass drieme mozog celej sústavy. Modul ovplyvňuje zvuk reproduktorov vo vysokých aj nízkych frekvenciách, je možné ho umiestniť takmer kdekoľvek vo vašej izbe, a jeho dizajn je tak jednoduchý, že nebude upútavať pozornosť okolia.

Nikdy nebudete mimo diania

Inovatívne technológie Direct / Reflecting dokáže kombinovať mierou prijímaného a odrazeného zvuku tak, že si kdekoľvek vo vašej izbe budete užívať plnohodnotný zvukový zážitok. Ďalšou veľkou výhodou je možnosť ovládania hĺbky basov a zvuku priamo z basového modulu. Vďaka týmto piatim reproduktorom budete vždy v strede diania a nikdy už nebudete chcieť inú sústavu na vytvorenie príjemnej zvukovej kulisy.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je subwoffer aktivni? Tedy mam reciever, ktery ma vystup pouze na aktivni subwoffer. Tedy Subwoofer musi mit svuj zesilivac. Dekuji za odpoved

Poraďte, v jaké cenové kategorii zvolit AV Receiver k této soustavě . Nerad bych shodil zvukovou kvalitu Receiveru , případně samotné reprosoustavy .

Dobrý den, mám dotaz ohledně sestavy BOSE Acoustimass 6 V. Jsou v sestavě mřížky na kostkách z tkaniny (první obrázek), nebo perforované z plastu(obr. 4 a 5)? V případě, že se jedná o druhou variantu, tak si je velice rád koupím. Děkuji. S pozdravem, Pavel

Diskusia a poradňa k BOSE Acoustimass 6 V čiernej
Príslušenstvo pre BOSE Acoustimass 6 V čiernej
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE Acoustimass 6 V černé.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií