Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSE CineMate 120 čierne

Zobraziť katalóg
BOSE CineMate 120 čierne
Domáce kino soundbar 43cm s TrueSpace technology, 4K ready, DTS / Dolby Digital, IR - DO, bezdrôtový aktívny subwoofer Acoustimass, ADAPTiQ kalibrácie, 4x HDMI, 1x HDMI výstup až 1080p, streaming hudby pomocou SoundTouch WiFi adaptéra z PC / NAS, internetové rádiá
Kód:  BOS903i Produktové číslo:  B 064396

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSE CineMate 120 čierne

Aj jeden zdanlivo malý reproduktor môže robiť vašej HDTV úžasný zvukový sprievod, ktorý vykreslí detailný zvuk s neuveriteľným priestorovým vnemom. Do rozmerovo úsporného rámu SOUNDBAR meracieho necelého pol metra sa vtesnalo hneď 5 reproduktorov, ktoré svojím výkonom popierajú všetky vaše predstavy o možnostiach tohto zariadenia. Veľkou výhodou je, že si priestorový zvuk užijete v plnej paráde aj bez nutnosti rozmiestňovaní reproduktorov po celej miestnosti a inštalácia dlhých metrov nevzhľadné kabeláže.

Hlavné prednosti

  • Robustný zvuk kompaktného SOUNDBAR (43cm) s technológiou TrueSpace
  • Malá ovládacia konzola s 4 HDMI vstupy a displejom zobrazujúcim vybraný typ zdroja
  • Programovateľný diaľkový ovládač schopný ovládať väčšinu pripojených zariadení
  • Podpora 4K rozlíšenie a zvukových formátov DTS, Dolby Digital

Individuálne nastavená akustika so silnými basmi

Na šírenie zvuku po miestnosti majú vplyv rôzne faktory od drevenej podlahy, plyšových kobercov, rozmiestnenie nábytku, až po jedinečné rozmery izby. Preto je súčasťou CineMate 120 tiež kalibračný systém ADAPTiQ, ktorý upraví výkon reproduktora presne na akustiku vašej miestnosti. Potom čo umiestnite reproduktor na svoje miesto a všetko zapojíte, stačí spustiť ADAPTiQ, ktorý sa o správne nastavenie postará úplne sám. Vy sa tak môžete len pripraviť na jedinečné zvukové zážitky.

Bezdrôtový aktívny subwoofer Acoustimass možno pohodlne umiestniť mimo dohľadu, aby neprekážal - a to aj za nábytok. Má tak minimálny vplyv na vzhľad miestnosti, ale jeho prejav určite pocítite a tým zmení sledovanie televízie na dosiaľ nepoznanú úroveň.

Streamovanie hudby

Chcete ďalšie skvelý prvok, ktorým je možné systém domáceho kina CineMate 120 obohatiť? Stačí dokúpiť voliteľný SoundTouch bezdrôtový adaptér umožňujúci streamovanie hudby prostredníctvom vašej WiFi siete. Potom môžete streamovať treba 20.000 internetových rádií z celého sveta alebo využiť vlastnú hudobnú knižnicu v PC či služieb Deezer a Spotify. Systém je schopný pracovať aj s inými SoundTouch systémy BOSE pre prehrávanie rovnakej hudby vo viacerých miestnostiach súčasne, rôzne hudby v rôznych miestnostiach alebo vytvorenie vlastných hudobných zón.

Balenie obsahuje:

CineMate 120 SoundBar reproduktor
Bezdrôtový Acoustimass subwoofer
Ovládacie konzole
Univerzálne diaľkové ovládanie
HDMI kábel

Poznámka:
» Všetky HiFi zostavy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE CineMate 120 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE CineMate 120 černé.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií