Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BOSE Computer Music Monitor strieborné

Zobraziť katalóg
BOSE Computer Music Monitor strieborné
4,0 1 hodnotení
Reproduktory 2 malé výkonné repro k PC, kvalitné hliníkové vyhotovenie, hyperrezonančná technológia, audio vstup, neodymové magnety, vstavaný digitálny zosilovač, diaľkové ovládanie
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  BOS501c Produktové číslo:  B 323232-2310 Stránky výrobcu
BOSE Computer Music Monitor strieborné Predaj skončil

BOSE Computer Music Monitor strieborné

BOSE Computer MusicMonitor je dvojica špičkových monitorov pre užívateľov, ktorí radi využívajú multimediálne aplikácie a vyžadujú exkluzívnu kvalitu zvuku v čo možno najkompaktnejšom vyhotovení. Nenechajte sa zmýliť malými rozmermi, BOSE Computer MusicMonitor vám zabezpečí zvuk, na ktorý ste boli zvyknutí iba pri ďaleko väčších sústavách so subwooferom. Súprava je uložená v atraktívnom hliníkovom šasi s metalickým strieborným dokončením. Perfektne doplní váš notebook aj stolný počítač doma i na cestách. Dodáva sa s diaľkovým ovládačom, na ktorom nájdete vypínač a ovládanie hlasitosti. Na rovnaký účel môžete využiť aj tlačidlo na pravej strane reproduktora.

BOSE Computer MusicMonitor sú vybavené hyperrezonačnou technológiou kombinovanou s jedinečným dizajnom drážkového portu, vďaka ktorej vám poskytnú skutočne bohaté a hutné basy. Vnútri šasi nájdete špičkové magnety zo zliatiny toho najkvalitnejšieho neodýmu, železa a bóru (10-krát silnejšie ako bežné magnety). Ich energia poskytuje prostredníctvom veľmi malého rozmeru reproduktoru vysoký výkon. Nechýba ani integrované, patentované spracovanie signálu v USA, ktoré automaticky reguluje tónovú rovnováhu aj pri nižšej hlasitosti, takže hudba znie vďaka plným a hlbokým basom pri ľubovoľnej úrovni hlasitosti živo a hovorené slovo pôsobí prirodzene.

Parametre a špecifikácia:

Konektory:
1x 3,5 mm jack na pripojenie k PC

Ostatné:
Priestorové zobrazenie
Materiál šasi: hliník
Farba: strieborná metalíza
Vstavaný digitálny zosilňovač

Rozmery:
6,4 x 12,2 x 12,3 cm (každý reproduktor)

Hmotnosť:
Pravý reproduktor: 0,6 kg
Ľavý reproduktor: 0,5 kg

Obsah balenia:
Dva BOSE Computer MusicMonitor reproduktory
Diaľkové ovládanie
Napájací a audio kábel

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE Computer Music Monitor strieborné
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE Computer Music Monitor stříbrné.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií