Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSE QuietComfort 15 QTM

Zobraziť katalóg
BOSE QuietComfort 15 QTM
4,5 6 hodnotení
Slúchadlá uzavretá, zhodná pre iPhone, mikrofón s potlačením okolitého ruchu, patentovaná technológia BOSE Acoustic Noise Cancelling, cestovný box, adaptér do lietadla
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  BOS310i Produktové číslo:  QuietComfort15QTM
BOSE QuietComfort 15 QTM 250,84 € Použité

BOSE QuietComfort 15 QTM

BOSE QuietComfort 15 QTM je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Firma BOSE predstavuje svojou najunikátnejšou rad slúchadiel v limitovanej edícii! SlúchadláBOSE QuietComfort 15 sú momentálne jej najlepšie slúchadlá, ktorá vás doslova očarí. Disponujú totiž technológiou, ktorá po nasadení slúchadiel takmerdeaktivuje okolitý zvuk.

Táto inovácia firmy Bose sa volá Noise canceling, Ktorá umožňuje výrazné potláčanie šumu v širokom spektre frekvencií a pritom nenaruší reprodukovaný zvuk, Ktorý počujete v ohromujúci hudobný kvalite značky Bose. Slúchadlá fungujú s batérií typu AAA (Súčasťou dodávky). Ďalšou výhodou je možnosť otočenie náušníkov o 90 °, Čím sa zloží na plochý tvar a je možné ich efektívne skladovať.

BOSE QuietComfort 15 užijete nielen v rušnom prostredí ako je lietadlo, alebo hlučná ulica, ale aj čisto ako deaktivátor okolitého hluku. Nasadíte slúchadlá, zapnete Noise canceling a môžete pri cestách v kľude odpočívať. Vďaka veľmi pohodlné a ľahkej konštrukcii ani po hodinách nosenia slúchadla nebudú nepríjemná.

Prostredníctvom kábla s ovládačom môžete kontrolovať prehrávanie skladieb z vášho prehrávača. Ovládač obsahuje tiež mikrofón pre pohodlné volanie.

Prečo kúpiť tento produkt:

- Špičková kvalita zvuku
- Noise canceling
- Výnimočné pohodlie
- Kompatibilita s iphone, ipod
- Pohodlné skladovanie


Parametre a špecifikácie:

Dĺžka kábla:
168cm

Konektor:
3,5 mm jack (rohový)

Hmotnosť:
192g

Farba:
Modrá/Strieborná

Ovládanie kábla:
Prijatie/ukončenie hovoru, Nasledujúca stopa, Pozastaviť, Prehrať, Predchádzajúca stopa, Hlasitosť, Aktivácia hlasové aplikácie u iDevices

Obsah balenia:
Náhlavná slúchadlá Bose ® QuietComfort ® 15
Transportné púzdro s vreckom na príslušenstvo
Adaptér s duálnymi zástrčkami
Jedna alkalická batéria AAA
Ďalšie kábel obsahujúci ovládanie a mikrofón pre vybrané produkty Apple

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE QuietComfort 15 QTM
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií