Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

BOSE QuietComfort 25 iOS čierne

Zobraziť katalóg
BOSE QuietComfort 25 iOS čierne
4,9 19 hodnotení
Slúchadlá uzavreté, vhodné pre iPhone, mikrofón s potlačením okolitého ruchu, patentovaná technológia BOSE Acoustic Noise Cancelling
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  BOS310k7 Produktové číslo:  B 715053-0010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSE QuietComfort 25 iOS čierne


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Ohromné náušníky

Ohromné ??náušníky

Kdekoľvek si ich nasadíte, všetko sa zmení

Slúchadlá QuietComfort 25 sú výsledkom profesionálneho zvukového inžinierstva - prichádzajú, aby nahradili legendárny model QuietComfort 15. Slúchadlá BOSE QuietComfort 25 znejú ešte lepšie, sú pohodlnejšie, majú kvalitnejšie materiály aj povrchovú úpravu a je jednoduchšie si ich vziať so sebou.

Každá nota znie jasnejšie, a tak sa ponorte hlboko do rytmu. Bez ohľadu na to, v ako hlučnom prostredí ste, bude vás do správnej atmosféry unášať len hudba.


Luxusné vyhotovenie

Technológia Acoustic Noise Cancelling elektronicky potláča okolitý hluk oveľa efektívnejšie než obyčajným utesnením mušlí. Aj v prípade, že AAA batérie vyčerpáte, stále môžete počúvať hudbu bez redukcie šumu.

Dokonca aj náušníky vám dodajú vyššiu úroveň utesnenia pred hlukom okolitého sveta. Mušle sú ľahké, navrhnuté na obklopenie celého ucha a možno ich otáčať, čím lepšie sadnú na hlavu a hlavne sa dajú zložiť na prenos. Pri nosení oceníte čelenku, ktorá presne sadne na hlavu a luxusný semišový materiál čelenky.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Přepravní pouzdro

Prepravné puzdro


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
BOSE QuietComfort 25

Hlavné prednosti:

  • Významné zníženie okolitého hluku
  • Hlboký, silný zvuk pre hudbu, ako ju milujete
  • Ľahká konštrukcia okolo ucha na celodenné nosenie
  • Ovládajte hudbu a hovory s diaľkovým ovládaním

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bose QuietComfort 25 Apple Chtěl bych se zeptat jestli je tam bloothooth nebo se dá poslouchat jen přes kabel ? v případě že jen přes kabel dá se dokoupit nějaké prodloužení kabelu pro poslech z televize ? děkuju za odpověď

Dobry den, ja hladam v prislusenstve na tieto sluchadla novy pripojovaci kabel, taky ako tam bol original. V prislusenstve ho nemate, dakujem.

Dobrý den, pokud je to určeno pro Iphone, hraje to i na Androidu? Nebo jaký je mezi tím rozdíl? Konkrétně chce sluchátka k MP3 Sony. Děkuji Aneta

Diskusia a poradňa k BOSE QuietComfort 25 iOS čierne
Príslušenstvo pre BOSE QuietComfort 25 iOS čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE QuietComfort 25 iOS černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSE QuietComfort 25 iOS fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií