Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AlzaBoxy Q1

BOSE Solo TV

Zobraziť katalóg
BOSE Solo TV
4,0 7 hodnotení
SoundBar pre televízory uhlopriečky 37 "-42", basreflex, 1x optika, 1x coax, 1x analógový vstup, diaľkové ovládanie
Produkt je lokalizovaný pre SK
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  BOS902 Produktové číslo:  Solo TV

BOSE Solo TV

BOSE Solo TV je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

SoundBar značky BOSE je tým pravým spôsobom pre vychutnávanie televíznych filmov i programov. Vďaka malému spracovaniu a kvalitnej reprodukcii sa hodí k veľmi tenkým televízorom, kde väčšinou nezostalo toľko miesta pre riadne reproduktory, nieto pre subwoofer. Dômyselná konštrukcia a pokročilé technológie reprodukujú zvuk rovnomerne po celej miestnosti. Poskytne detailný a hlasný zvukový prednes, čím vytvorí dramatickú atmosféru a už nikdy neprídete o žiadnu časť dialógu.

Komfort pri sledovaní zaručí funkcia upravujúca hlasitosť tak, aby bol zvuk stále dobre počuteľný a naopak obmedzuje neprirodzené výkyvy hladiny, akými sú napríklad filmové explózie a podobne. Zvukový systém je možné jednoducho umiestniť pod väčšinu televízorov do 42". Možno ho tiež umiestniť pod televízor na stene a vojde sa aj do police. Po vybalení stačí len zapojiť do zásuvky a pripojiť jediným káblom zvukový vstup.

Parametre a špecifikácia:

Rozhranie:
1x optický audio vstup
1x koaxiálny audio vstup
1x stereo (R/L) vstup

Rozmery:
52,7x7,6x31,1 cm

Balenie:
BOSE Solo TV
Diaľkové ovládanie
Optický kábel
Analógový kábel

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE Solo TV
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií