Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

BOSE SoundDock XT biely/tmavosivý

Zobraziť katalóg
BOSE SoundDock XT biely/tmavosivý
5 4 hodnotení
Reproduktor na prenos hudby z mobilného telefónu a tabletu, kompatibilný s iPodom a iPhonom s Apple Lightning konektorom, 3.5 mm jack
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  BOS802i Produktové číslo:  B 626209-2300
BOSE SoundDock XT biely/tmavosivý Predaj skončil

BOSE SoundDock XT biely/tmavosivý

Bose SoundDock XT vám sprostredkuje bohatý zvuk z iPodu/iPhonu s konektorom Lightning. Zadokovaný prístroj je navyše nabíjaný, takže si nemusíte robiť starosť o jeho batériu, ani keď budete prehrávať hudbu celý deň. Na systéme nájdete iba praktické ovládanie hlasitosti, všetko ostatné obsluhujete zo zdroja prehrávania. Kompaktné rozmery tohto doku vám ho umožnia uložiť prakticky kamkoľvek a následne si len vychutnávať zvuk prémiovej kvality, aký by ste očakávali od oveľa väčšieho zariadenia. To všetko vďaka digitálnemu spracovaniu signálu a pokročilému akustickému dizajnu. Okrem konektora Lightning je pre ostatné zariadenia pripravený tiež 3,5 mm vstup AUX.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, přehrává toto zařízení vše, co se spustí na ploše iphonu, nebo pouze to, co je v přehrávači i tunes. Pokavad ano, platí to u všech dokovacích stanic od BOSE. Děkuji.

Diskusia a poradňa k BOSE SoundDock XT biely/tmavosivý
Príslušenstvo pre BOSE SoundDock XT biely/tmavosivý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE SoundDock XT bílý/tmavě šedý.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií